Tot mai mult asfalt „rasare” pe A7 Buzau – Focsani. Umbrarescu trage tare sa finalizeze toate loturile anul acesta

0

Au aparut noi imagini de pe Autostrada A7 Buzau – Focsani, acolo unde Umbrarescu arata o mobilizare exemplara. Potrivit realizatorului filmarilor – @RaducupDrum – progresele sunt remarcabile si se vad de la o zi la alta.Sute de utilaje si muncitori UMB sunt mobilizati in teren pentru a finaliza toate tronsoanele in acest an.

Conform contractelor în vigoare, este planificată finalizarea tronsoanelor 1 (Buzău-Vadu Pașii, în lungime de 4,6 km) și 4 (Mândrești-Munteni, 10,94 km) în cursul acestui an. Tronsoanele 2 (Vadu Pașii-Râmnicu Sărat, 30,8 km) și 3 (Râmnicu Sărat-Munteni, 36,1 km) sunt programate să fie finalizate până în anul 2025. Totusi, Umbrarescu a promis ca va incerca sa finalizeze toate cele 4 tronsoane in acest an.

Conform estimărilor ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, șase loturi și jumătate din Autostrada Moldovei sunt planificate să fie finalizate și deschise circulației în 2024. Premierul Marcel Ciolacu a declarat că în total ar trebui să fie finalizați 148 de kilometri din Autostrada Moldovei în același an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.