Tot ce trebuie să știți despre Samsung Galaxy Note 3, lansat joi

0

Samsung_galaxy_note_3_release_dateSamsung Galaxy Note 3 are un ecran de 5,7 inci, cu 0,2 inci mai mare decât modelul Note precedent, Samsung Galaxy Note 2, scrie The Verge.

Ecranul are este de tip FULL HD, având o rezoluție de 1920×1080 de pixeli.

Samsung Galaxy Note 3 are 3 GB de RAM și un procesor quad-core tactat la 2,3 GHz. Camera foto/video a fost îmbunătățită și ea, ajungând la 13 megapixeli. Ea poate filma la o rezoluție de 4K, astfel că utilizatorii se pot bucura de noul standard de calitate dacă au televizoare compatibile cu acesta.

Samsung Galaxy Note 3 este mai subțire, ajungând la o grosime de 8,3 milimetri, și un pic mai ușor, având o greutate de 168 de grame.

Marea noutate adusă de Samsung Galaxy Note 3 este funcția Air Command: utilizatorii pot folosi stylus-ul S Pen ca pe o mini-baghetă magică cu care pot controla interfața telefonului fără să atingă ecranul. Telefonul detectează mișcările utilizatorului, iar click-urile sunt date cu ajutorul butonului aflat pe S Pen.

Samsung Galaxy Note 3 funcționează cu ajutorul sistemului de operare Android 4.3 (Jelly Bean).

Spatele Samsung Galaxy Note 3 nu mai este de plastic, ca la modelele precedente, ci de imitație de piele. Reprezentanții Samsung susțin că sateel de piele îi va ajuta pe utilizatori să țină mai ușor telefonul în mână.

Samsung Galaxy Note 3 va fi disponibil în trei culori: negru, roz și alb.

Samsung Galaxy Note 3 poate fi folosit și ca o telecomandă, în combinație cu televizoarele inteligente Samsung compatibile cu această funcție.

De asemenea, Samsung Galaxy Note 3 este compatibil cu tehnologia interenet wireless 802.11 ac.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.