Tot ce trebuie să știi înainte să începi să te joci la păcănele online

Cazinourile online au în prezent o ofertă extrem de variată, plină de optiuni pentru ca toți cei cărora le plac jocurile de noroc să aibă o ceva pe placul lor. Jocuri precum blackjack sau ruleta rămân extrem de populare, dar în ultimii ani realitatea este că păcănelele online au luat fața tuturor.

   

Aceste jocuri foarte simple și clare, cu o grafică prietenoasă și atractivă au reușit să cucerească pe majoritatea persoanelor pasionate de jocuri de noroc. Câtă vreme vei juca responsabil și te vei încadra în bugetul stabilit, păcănelele online reprezintă o variantă excelentă pentru a te distra chiar la tine acasă. Având în vedere că lumea petrece din ce în ce mai mult timp în fața ecranelor, păcănelele au crescut semnificativ în popularitate. Iată câteva informații esențiale de care să ții cont când te apuci de păcănele. 

Informațiile cheie despre păcănelele online pe care trebuie să le știi

  1. Cum se joacă?

Când vine vorba de păcănele online, ce trebuie să știi este că jocurile vor conține mai multe rânduri și coloane iar acest număr diferă de la joc la joc, dar majoritatea vor veni cu trei rânduri și cinci coloane. La fiecare învârtire, vor fi afișate diferite simboluri. Cele mai multe jocuri vin la pachet cu o anumită temă: fructe, filme, animale sau jocurile 77777 (printre cele mai populare).

Tu o să alegi încă de la început numărul de linii dar și miza pe linie sau rotire. Scopul tău va fi să nimerești cât mai multe simboluri de același tip pe o singură linie. Anumite simboluri vor pica mai des, însă vor aduce câștiguri mai mici față de cele rare. În funcție de aceste elemente, tu vei câștiga un număr de credite. Vei seta miza de la început și de fiecare dată când vei apăsa pe “pariați, vei folosi o rotire sau rundă. În funcție de tipul simbolurilor dar și numărul lor, îți vei multiplica miza de un anumit număr de ori. O gamă variată de păcănele online vei găsi la SportingBet.ro.

  1. Ce este payout-ul?

Un aspect foarte important de reținut este că un cazino nu va ieși niciodată în pierdere. Dacă cineva câștigă, altcineva va pierde și așa se vor echilibra lucrurile. Procesul implică faptul că o parte din suma investită va reveni la tine iar procentul acesta se numește payout. 

Payoutul este, însă, raportat mereu la un rulaj de 1x. Asta înseamnă că dacă este vorba de un payout de 98% și tu ai depus 100 de lei cu un rulaj de 1.000 de lei, atunci la tine vor reveni 100 x 0.98 la puterea a treia adică aproximativ 81,7 lei. Tocmai de aceea este indicat ca întotdeauna păcănelele online să fie o simplă distracție și să nu investești sume considerabile.

Așadar înainte să începi să te joci păcănele online, ar fi bine să fii informat pentru a putea lua întotdeauna cele mai bune decizii.

sursă foto: unsplash.com

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here