Topul milionarilor din Bacau 2011

2

 1. Cel mai bogat om de afaceri din judetul Bacau ramane Dorinel Umbrarescu. Desi i-a scazut averea de la 400 la 380de milioane de euro , „regele asfaltului” ramane in continuare cel mai prosper om de afaceri bacauan.
 2. Dragos si Adrian Paval, ocupa al doilea loc in Bacau si locul 11 la nivelul tarii, detinand magazinele Dedeman. Cifra de afaceri le-a crescut cu 50 de milioane de euro , de la 300 la 350.
 3. Costel Casuneanu ocupa al 3 lea loc in topul celor mai bogati oameni din judetul Bacau. Averea acestuia s-a diminuat de la 200 de milioane la 95 , anul acesta.
 4. Sorin Gavrila si Cristinel Lungu detin firma Simba Invest.  Desi anul trecut au avut o cifra de afaceri de 9 milioane de euro, anul acesta valoarea ei este de 23 milioane de euro.
 5. Ovidiu Budeanu , omul de afaceri din Bacau care detine mai multe centre comerciale printre care si Arena Mall Bacau ocupa al 5-lea loc. Cifra de afaceri este de 20 de milioane de euro , in scadere cu 5 milioane fata de anul trecut.
 6. Vasile Ciobanu are afaceri cu bere , turism si imobiliare. Cifra sa de afaceri a scazut de la 24 de  milioane la 19 milioane anul acesta.
 7. Dumistru Sechelariu , ocupa locul 289 in topul Romaniei. Acesta detine afaceri in domeniul transportului public , tipografii si morarit. Cifra sa de afaceri a scazut de la 19 milioane la 16 milioane.
 8. Viorel Rusu are afaceri in domeniul constructiilor. Averea sa se ridica la 15 milioane de euro.
 9. Damian Mereu11 milioane de euro
 10. Gheorghe Antohi10 milioane de euro
 11. Costica Rusu10 milioane de euro

 

Sursa : Adevarul de Bacau / Mediafax / evz.ro

2 COMENTARII

 1. Este adevarat. Cifra de afaceri reprezinta total incasari nu profitul ,ca avere. Dar intelegem ca aceasta cifra de afaceri este averea propriu zisa ,nu incasari.

 2. Ar trebui revizuit acest articol ….Cifra de afaceri NU este acelasi lucru cu ?Averea? .

  Exemplu: SC RusTrans SRL ( Rusu Viorel ) a avut o cifra de afaceri pe anul 2010 de circa 120 milioane lei ( 30 milioane euro) numai pe societatea RusTrans fara a tine cont de Conextrust.
  Iar pe locul 4 Firma Simba Invest are o cifra de afaceri de 23 milioane de euro.

  Deci unde e adevarul?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.