Top sfaturi pentru aplicarea de gene false

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului, dar si punctul de atractie pentru un machiaj reusit. Un machiaj deosebit al ochilor poate schimba in totalitate imaginea unei persoane si o poate face sa arate de nerecunoscut. Nu este de mirare astfel ca tot mai multe reprezentante ale sexului frumos apeleaza la un make-up profesional in cazul unei ocazii sau unui eveniment deosebit din viata lor.

Un profesionist stie intotdeauna ce trucuri sa foloseasca si ce tip de machiaj ti se potriveste pentru a scoate in evidenta trasaturile fetei.

Exista cateva etape care pot parea intimidante atunci cand folosesti un anumit tip de machiaj: trasarea perfecta a liniei de eyeliner, aplicarea rujului de culoare inchisa, dar mai ales aplicarea genelor false.

Nu este cazul sa te dai batuta, insa, ci trebuie doar sa te documentezi putin inainte pentru a fi sigura ca procesul este unul cat se poate de corect.

In primul rand, trebuie sa stii ca exista 2 tipuri de gene false: cele individuale si cele cu banda. Pe langa acestea, poti lua in calcul si genele false fantezie, cele colorate, mari si accesorizate, ideale pentru o petrecere tematica.

Cand folosim genele false banda?

Acest tip de gene sunt recomandate atunci cand doriti sa conturati si mai bine privirea si sa puneti cat mai bine in evidenta machiajul ochilor.

Pentru a le aplica, este esential sa le fixezi cat mai aproape de baza genelor tale naturale, incepand cu partea centrala. Apoi, trebuie sa fixezi partea exterioara si in cele din urma si partea interioara. Poti urma acest proces folosind o penseta speciala pentru aplicarea genelor false sau o penseta normala. Nu uita ca adezivul trebuie aplicat in cantitate mica si trebuie lasat sa se usuce, inainte sa aplici genele pe pleoapa.

Cand folosim genele manunchi sau fir cu fir?

Genele false individuale au rolul de a umple spatiul dintre gene, oferind un aspect frumos si natural ochilor. Acestea sunt recomandate persoanelor care au pleoapa cazuta si au nevoie de o alungire si mai mare; persoanelor cu gene dese si lungi care nu au nevoie de gene banda, ci este suficient conturarea ochiului cu 2 – 3 manunchiuri; persoanelor cu ten matur care au nevoie de lifting la ochi. Cateva manunchiuri aplicate in coltul extern al ochiului creeaza iluzia optica de lifting, iar rezultatul este unul spectaculos.

Cum se aplica? Inainte de aplicarea genelor false, care se face intotdeauna la finalul machiajului ochilor, trasati o linie estompata neagra la baza genelor ca si baza pentru aplicarea acestora.

Aplicati genele individuale cu penseta, privirea ramanand inspre partea de jos, iar ochiul fiind intredeschis. Specialistii in make-up recomanda sa folositi 3 marimi: de la cea mai mare la cea mai mica, dinspre exterior spre interior.

Iar daca vreti sa va dezvaluim si un pont important: pentru a nu se vedea efectul de gene false, aplicati obligatoriu un contur cu eyeliner, iar la final, puteti aplica optional mascara doar pe varfurile genelor!

Pentru ochii mici sau prea alungiti, alege genele false mai lungi pe mijloc si mai scurte pe extremitati. Iar pentru ochii mari, rotunzi sau cu orientare descendenta sunt mai potrivite genele din interior mai lungi si cu volum care creste spre exterior.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here