Tipuri de bonusuri oferite de cazinourile internaționale

0

Cazinourile internaționale sunt recunoscute pentru faptul că oferă mai multe bonusuri atractive. Acestea îți asigură un start excelent pe o platformă de jocuri de noroc online. Bonusul cazinoului este o sumă pe care cazinoul o oferă noilor săi membri pentru a-și încerca jocurile.

Cu aceste bonusuri nu numai că vei putea juca, dar vei putea să-ți crești foarte mult șansele de a obține câștiguri mai mari, deoarece vei avea creditul suplimentar necesar pentru a putea face niște pariuri pe care în general nu le-ai face, doar cu banii tăi. Află din acest articol care sunt cele mai populare tipuri de bonusuri oferite la cazinourile internaționale.

Bonus la prima depunere

Acesta este primul bonus de depunere cu care cazinoul online își întâmpină noii membri. Acesta poate fi reprezentat ca bonus de 100% la depunere.Acesta este, fără îndoială, cel mai popular tip de bonus dintre toate. Motivul constă în faptul că nu trebuie să faci nimic complicat. În plus, tot la depunere, poți obține și bonusuri care constau în rotiri gratuite la diferite sloturi din ofertă.

Desigur, există și anumite condiții pe care jucătorul trebuie să le îndeplinească pentru ca suma bonusului să se transforme în bani reali. O astfel de condiție este ca suma totală a depunerii și a bonusului să fie jucate de un anumit număr de ori.

Bonusuri fără depunere

Suntem siguri că acest tip de ofertă este una dintre favoritele fiecărui jucător de cazinou. Sunt ușor de utilizat, termenii lor nu sunt stabiliți și nu necesită un depozit de fonduri personale. Cel mai bine este să verifici frecvent lista actualizată de cazinouri străine fără depunere și să îți alegi bonusuri în funcție de condițiile acestora. Bonusurile fără depunere creditează fonduri în contul jucătorului, dar în cele mai multe cazuri banii pot fi folosiți doar pentru anumite jocuri.

Și aici, bonusul fără depunere poate fi oferit sub formă de bani reali, dar și de rotiri gratuite. Ambele sunt la fel de avantajoase, dar, este important să analizați cu atenție secțiunea de Termeni și Condiții.

Bonusuri și oferte lunare

În cazul în care un jucător de cazinou își arată loialitatea față de un site cu depuneri regulate și jocuri pe termen lung, el va simți fără îndoială gustul plăcut al acestui tip de promovare. Aceste bonusuri sunt pentru clienții fideli care, de-a lungul timpului, și-au arătat loialitatea față de cazinoul în cauză. Se pot organiza anumite promoții în diferite perioade alese de către cazinou.

Bonusurile ca acestea variază în termeni și dimensiuni, în funcție de jucătorul căruia îi sunt oferite. Ele sunt de obicei oferite pentru îndeplinirea diferitelor tipuri de realizări în cazinoul online respectiv.

Bonus pe mobil

Telefoanele mobile sunt o parte integrantă a vieții de zi cu zi a majorității oamenilor. De aceea un număr foarte mare de cazinouri au atât un site web, cât și o aplicație mobilă de pe care utilizatorii pot paria în orice moment. Unele dintre aceste cazinouri oferă oferte exclusive care sunt disponibile numai pentru clienții care pariază pe dispozitivele lor mobile.

Bonus de cazinou cu cod promoțional

Destul de multe oferte sunt activate folosind un cod promoțional unic. De exemplu, dacă ești un utilizator cu experiență al platformei de pariuri online relevante, este posibil să primești o ofertă exclusivă oferită de operator. Pentru a profita de el, va trebui să introduci codul special trimis de echipa cazinoului.

Unele oferte pentru jucători noi sunt activate și cu coduri promoționale. Pentru a evita orice dificultăți, te sfătuim să copiezi codul în secțiunea special destinată. Acest cod promoțional îți poate aduce fie bani bonus, fie rotiri gratuite.

Bonus aniversar

Foarte multe cazinouri online internaționale le oferă jucătorilor bonusuri aniversare. După cum poți ghici din nume, această promoție este disponibilă numai pentru zile de naștere. În funcție de cazinou, sărbătoriții pot primi un cod promoțional special pentru un bonus de depunere sau pot primi un anumit număr de rotiri gratuite la unele dintre sloturile de pe site.

Bonusuri de sărbători

Pe măsură ce se apropie sărbători precum Crăciun, Halloween sau Paște, cazinourile încep să ruleze promoții exclusive valabile doar pentru perioada sărbătorilor. Cele mai comune oferte de acest tip includ bonusuri la depunere sau rotiri la diverse jocuri. Este foarte important ca jucătorii să evalueze dacă vor putea îndeplini toate cerințele legate de bonus în perioada stabilită.

Bonus VIP

Mulți dintre voi probabil știți că multe cazinouri au așa-numitul Cluburi VIP sau cluburi pentru clienți fideli. Cei care reușesc să între în acest program primesc bonusuri speciale prin care cazinoul le mulțumește pentru dedicare. Astfel de oferte pot include bonusuri de cazinou depuse, rotiri gratuite, fonduri gratuite și așa mai departe.

Concluzie

Bonusurile pe care le oferă cazinourile online internaționale sunt multe și variate. Condițiile celor mai multe dintre ele sunt foarte simple și este necesară doar o doză de noroc pentru a le transforma într-o sumă frumoasă de bani reali pe care o poți retrage atunci când te hotărăști. Bonusurile de cazinou online sunt concepute pentru a-ți face jocul mai interesant, dar nu uita să pariezi responsabil!


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.