Tineri retinuti pentru talharie, dupa ce au lovit doua angajate si au furat bunuri dintr-un magazin

0

La data de 04.01.2015, in jurul orei 17.00, polițiștii au fost sesizați prin 112, de angajata unui supermatket din Bacău, despre faptul că a fost agresată fizic de un tânăr, bănuit că ar fi sustras bunuri din magazin.
Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat un tânăr de 25 de ani, din Bacău, care fusese reținut de către agenții de pază.
Asupra acestuia polițiștii au găsit o stație emisie-recepție și un set de baterii, bunuri care au fost sustrase din incinta magazinului.
Din primele verificări a rezultat că cel în cauză și un alt tânăr au sustras două statii de emisie-receptie din unitatea comercială, iar la iesirea din magazin au fost opriți de către angajații unitătii. Tânărul de 25 de ani a devenit agresiv și a lovit două angajate, moment în care a fost reținut de către agenții de pază.
În urma investigațiilor desfășurate și în baza semnalmentelor furnizate de către lucrătorii comerciali polițiștii au identificat, pe strada Cornișa-Bistriței din Bacău, un tânăr de 26 de ani, asupra căruia a fost găsită cea de-a doua stație emiseie-recepție susptrasă din hipermarket.
Față de cei doi bănuiți s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.