Tineri prinsi de politistii rutieri, circuland prin Bacau desi nu aveau permis

0

La data de 05 martie a.c., în jurul orei 00.35, o patrulă de siguranță publică din cadrul Secției 2 Poliție Bacău a depistat în trafic, un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, de 25 de ani, din localitate.

S-a procedat la verificarea acesteia în bazele de date ale Poliţiei Române şi s-a stabilit faptul că nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vechiul fără permis de conducere.

  •  

La data de 05 martie a.c., în jurul orei 09:44, un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier Bacău, a depistat pe DN2-E85, raza localităţii Cleja, un autoturism condus cu viteza de 92 km/h în localitate, de un bărbat, de 36 de ani, din București.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit faptul că, bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumul public.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul având acest drept suspendat.

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.