Tineri depistați cu substanțe interzise de jandarmii băcăuani

0

Întâmplarea a avut loc ieri după-amiaza, când cei doi tineri au atras atenția jandarmilor prin comportamentul manifestat în timp ce discutau într-un loc retras de pe o stradă din orașul Comănești.

Suspiciunile jandarmilor s-au confirmat în scurt timp, după ce, în urma percheziției corporale și a bagajelor au fost descoperite asupra acestora o folie din aluminiu împăturită, în interiorul căreia se află o substanță vegetală de culoare verde-oliv, o cutie din plastic de culoare verzuie în interiorul căreia se aflau resturi de substanță vegetală de culoare verde-oliv, cinci pliculețe cu substanță vegetală de culoare verde-oliv și trei pachețele din staniol ce conțineau substanță vegetală verde-oliv, toate cu miros înțepător susceptibile de a fi substanțe interzise. Tinerii au recunoscut că produsele depistate asupra lor le aparţin și sunt substanţe interzise, fiind folosite pentru consumul propriu.

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău au ridicat în vederea confiscării substanțele vegetale, pe care le-au înaintat pentru continuarea cercetărilor către Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, împreună cu actele de constatare întocmite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.