Tigari gasite de politistii din Bacau in portbagajul unui autoturism oprit in trafic

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

O persoană a fost reţinută după ce în autoturismul condus de aceasta, poliţiştii au găsit 20.000 de ţigarete de provenineţă Republica Moldova.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor împreună cu cei din carul Serviciului Rutier, au acţionat la data de 28.05.2012 pe linia prevenirii şi combaterii infracţiunilor economico-financiare, ocazie cu care a fost depistat în trafic pe raza comunei Săuceşti un autoturism la volanul căruia a fost identificat Ion N., de 52 de ani, Oneşti.

În urma controlului efectuat, în portbagajul maşinii au fost găsiţi doi saci din plastic ce conţineau 1000 de pachete de ţigări cu timbru fiscal de Republica Moldova, pentru care conducătorul auto nu deţinea documente legale de provenienţă.

Cele 20.000 de ţigărete au fost ridicate şi predate reprezentanţilor D.J.A.O.V. Bacău, iar faţă de Ion N. a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală şi deţinere de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here