Thermoenergy trage un semnal de alarma : „Facem apel la asociatiile de proprietari sa-si achite sumele restante, pentru a evita oprirea energiei termice”

Thermoenergy trage un semnal catre asociatiile de proprietari, sa-si achite datoriile, astfel incat sa fie evitata oprirea energiei termice. Debitul restant dapaseste 4.000.000 lei :

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

„Prin prezenta, Thermoenergy CTroup S.A. Bacau, va informeaza ca exista un numar de asociatii de proprietari care inregistreaza un debit restant total in valoare de aproximativ 4.000.000 lei.

Intelegem greutatile prin care a trecut toata lumea in aceasta perioada dificila, dar neachitarea debitelor conduce la imposibilitatea onorarii obligatiilor Thermoenergy Group SA fata de furnizorii sai de combustibili, in special catre furnizorii de gaz si energie electrica, plati care nu pot fi amanate.

Pentru a evita o imposibilitate a prestarii serviciului public de alimentare cu energie termica din cauza blocajelor financiare, facem un apel pe aceasta cale catre toate asociatiile de proprietari sa-si achite sumele restante sau sa procedeze la o esalonare a datoriilor, astfel incat sa existe o ritmicitate a platilor care sa ne asigure functionalitatea. ” se arata intr-un comunicat de presa

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here