Teză de abilitare în domeniul Filologie, susținută la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău

0

Școala de Studii Doctorale din cadrul Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău a găzduit în data de 11.06.2024, ora 10:30, în Aula Universității, susținerea publică a tezei de abilitare intitulată „Identitate lingvistică reflectată prin practici socioculturale, onomastice și culinare”, în domeniul Filologie, elaborată de Conf. univ. dr. Luminița DRUGĂ de la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău.

Comisia de abilitare a fost formată din: Prof. univ. dr. habil. Adrian CHIRCU – Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, Prof. univ. dr. Rodica-Mărioara NAGY – Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava și Prof. univ. dr. habil. Oliviu FELECAN – Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Centrul Universitar Nord Baia Mare.

Acest eveniment deschide seria abilitărilor în domeniul Filologie și consolidează domeniul de doctorat Filologie din cadrul Școlii de Studii Doctorale a Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, încurajând tinerii cercetători și doctoranzi să abordeze teme de actualitate în domeniul lingvisticii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.