Statie de incarcare electrica Tesla Supercharger in Bacau. Orasul a castigat locul I la votul online

1

Tesla Charging a anunțat rezultatele selecției locațiilor pentru stațiile sale Supercharger pentru toamna anului 2023. Tesla a enumerat o serie de noi locații Supercharger în întreaga lume, reflectând angajamentul Tesla de a extinde rețeaua sa de încărcare.

Locațiile câștigătoare din Europa sunt următoarele: Bacău, Deva, Paks – Ungaria, Iași, Békéscsaba – Ungaria. Aceste noi locații Supercharger fac parte din efortul Tesla de a îmbunătăți comoditatea și accesibilitatea încărcării vehiculelor electrice pentru proprietarii de Tesla din întreaga lume.

Statia ar urma sa fie deschis in Bacau in intervalul 2024 – 2026.

Ce este Tesla Supercharger

Tesla Supercharger este un sistem de stații de încărcare rapidă proiectat și dezvoltat de compania Tesla pentru vehiculele electrice Tesla. Aceste stații de încărcare au fost create pentru a permite șoferilor de vehicule Tesla să-și încarce bateriile într-un timp mai scurt în comparație cu încărcarea la o priză de acasă sau la alte stații de încărcare publice.

Caracteristici cheie ale Tesla Supercharger includ:

  1. Încărcare rapidă: Supercharger oferă o încărcare mult mai rapidă în comparație cu alte opțiuni, permițând șoferilor să își încarce bateriile în timp ce fac opriri pe traseu.
  2. Rețea extinsă: Tesla a dezvoltat o rețea extinsă de stații Supercharger în întreaga lume, permițând utilizatorilor să-și planifice călătoriile cu ușurință și să aibă acces la stații de încărcare în aproape orice destinație.
  3. Tarife: Deși inițial Tesla a oferit încărcare gratuită la stațiile Supercharger pentru anumite modele și în anumite perioade, ulterior, au fost introduse tarife pentru utilizarea acestor stații, dar costurile sunt mai mici decât multe alte opțiuni de încărcare rapidă.

Încărcare cu Supercharger pentru vehicule non-Tesla

Prin aplicația Tesla (versiunea 4.2.3 sau ulterioară), anumite stații Supercharger sunt acum accesibile șoferilor de vehicule electrice non-Tesla din țările selectate : „Ambiția noastră a fost întotdeauna să deschidem rețeaua Supercharger vehiculelor electrice non-Tesla și, prin aceasta, să încurajăm mai mulți șoferi să opteze pentru vehicule electrice.” se arata pe site-ul Tesla


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

1 comentariu

  1. Bine… stim ca sunt deschise pt toate masinile electrice si nu exclusiv Tesla, cum vrea sa spuna autorul care nu s-a documentat cand a tradus un articol vechi, nu?
    Si mai stim si ca se vor monta cel mai probabil in 2025?

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.