Teroare intr-un maxi-taxi: o femeie a fost injunghiata sub privirile pasagerilor (VIDEO)

0

Un barbat din Bacau si-a injunghiat nevasta de mai multe ori, sub privirile pasagerilor dintr-un maxi-taxi.

Cei doi erau casatoriti de 25 de ani, dar femeia era mereu batuta. Intrucat nu mai suporta chinurile, femeia s-a hotarat sa plece de acasa. Barbatul a urmarit-o, s-a urcat dupa ea in microbuz si a incercat s-o convinga sa nu-l paraseasca. Nu a reusit si s-a napustit asupra ei cu un cutit. Speriat, şoferul a oprit şi împreună cu pasagerii îngroziţi au coborât din maşină.

„Deodată a început femeia să ţipe că are cuţitul la el şi o omoară. Am tras pe dreapta, am oprit şi m-am dat jos din maşină, n-aveam ce să fac”, a relatat şoferul microbuzului

Câţiva săteni au auzit oamenii care strigau după ajutor şi au venit să o scoată pe femeie din maşină. Ei au smuls nişte pari dintr-un gard ca să se apere de bărbatul agresiv. „S-a dezbrăcat în pielea goală şi mergea cu cuţitul prin maşină”, a spus unul dintre cei care au încercat să-l oprească pe bărbat.

Femeia a ajuns în stare gravă la spital. „A fost dusă la Bacău într-o stare nu foarte bună, cu o tensiune prăbuşită. Prezintă multiple plăgi înjunghiate la nivelul feţei, al capului şi a membrelor superioare”, a declarat medicul Lenuţa Popa.

Sătenii l-au ţinut pe bărbat încuiat în microbuz până a venit poliţia şi l-a imobilizat. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru audieri.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.