Video : Tentativa de jaf la caseria Universitatii Vasile Alecsandri


Luni , 31.10.2011 , in jurul orei 15:30 a avut loc o tentativa de jaf la caseria Universitatii Vasile Alecsandri.

Se pare ca in caseria Universitatii Vasile Alecsandri se aflau foarte multi bani intrucat studentii au efectuat plata taxelor de scolarizare.

Politia stia despre intentia barbatului si il monitoriza. In momentul in care acesta a actionat a fost imediat imobilizat de politisti.
Comunicata Politia Bacau

„Un tânăr de 27 de ani care plănuise să tâlhărească angajata unei universități pentru a obține peste 100.000 de lei a fost prins în flagrant de oamenii legii în timp ce își punea planul în aplicare.

Polițiștii de investigații criminale și cei din cadrul Serviciului de Intervenție Rapidă al IPJ Bacău, împreună cu ofițeri ai Serviciul Județean de Informații și Protecție Internă Bacău sub coordonarea directă a Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău l-au prins în flagrant la data de 31.10.2011 pe George B., de 27 de ani din comuna Oituz, în timp ce încerca să sustragă prin acte de violență peste 100.000 de lei din caseria unei universități din Bacău.

În urma investigațiilor efectuate pentru documentarea activității infracționale a tânărului s-a stabilit că acesta intenționa ca prin acte de violență comise supra casierei să obțină o sumă de bani rezultată din colectarea taxelor de școlarizare.

Tânărul a fost prins în flagrant după ce a pătruns în caseria universității și în timp ce încerca să imobilizeze casiera.

Asupra suspectului a fost găsit un cuțit de vânătoare cu lama de 15 cm, o legătură de sfoară sintetică și o pereche de mănuși, obiecte care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Față de cel în cauză s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore și va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. „


Get Adobe Flash player

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.