Telefon pierdut, gasit si restituit de un jandarm bacauan. Proprietarul i-a multumit printr-o scrisoare

0

Un jandarm bacauan, de la Gruparea de Jandarmi Mobila Bacau, a gasit un telefon si l-a restituit proprietarului. Gestul sau a fost apreciat, astfel ca proprietarul a trimis o scrisoare de multumire comandantului unitatii:

Zilnic vedem postări pe rețelele de social-media cu obiecte pierdute sau găsite, oameni cu suflet mare care dau o mână de ajutor celor care au nevoie.Pentru noi, militarii, spiritul civic se suprapune cu datoria noastră, aceea de a fi, întotdeauna, alături de cetățeni și de a-i sprijini pentru orice problemă ar avea. Recompensa primită de noi, un „mulțumesc” însoțit de o privire plină de recunoștință, este cea mai importantă confirmare a datoriei împlinite.

Aseară, în timp ce se deplasa către sediul unității pentru a întra în serviciu, colegul nostru, sergent major Tilimbeci Andrei a găsit un telefon. A reușit, în timp ce se pregătea de misiune, să ia legătura cu proprietarul și, în scurt timp, să îi restituie telefonul pierdut.Gestul firesc al colegului nostru a fost apreciat de proprietarul telefonului, care nu a plecat de la sediul nostru fără să lase o scrisoare de mulțumire.” au transmis jandarmii


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.