Tehnologia folosită de Bayern Munchen sau Real Madrid în pregătirea sportivilor, adusă în Bacău de XBody

0

xbody_bacau (2)XBody nu este doar cea mai sigura si mai eficienta modalitate de a-ti stimula musculatura. Este cel mai eficient tratament anticelulitic, cea mai eficienta modalitate de a scapa de grasimea nedorita, de durerile de spate, o optiune sigura in cazul in care doresti sa cresti masa musculara si cel mai eficient mod de a-ti echilibra sistemul muscular. Toate acestea in 20 de minute de 2 ori pe saptamana, fara nicio greutate si fara nicio presiune pe articulatii, alaturi de un antrenor personal care te corecteaza si iti creeaza antrenamentul dupa nevoile fizice. Real Madrid, Bayern Munchen, Steaua Bucuresti, tenismeni din top 10 ATP, atleti de renume si campioni olimpici la diferite sporturi folosesc cu incredere Xbody.

 

XBody-EMS sau Electrical Muscle Stimulation reprezinta cea mai sigura si eficienta modalitate de a-ti contracta musculatura. Si nu este ceva nou. Romanii foloseau tiparii drept remediu pentru anumite afectiuni. La sfarsitul secolului 18 s-a inventat primul aparat de electrostimulare si recuperare medicala. Apoi, catre inceputul anilor 1900 s-au pus bazele unor principii mai solide prin care se folosea curentul de joasa tensiune in recuperarea medicala.

 

xbody_bacau (6)Impactul cel mai mare pentru domeniul sportiv l-a avut prof. Kots din fosta Uniune Sovietica care a observat o crestere a fortei cu minim 30% prin utlizarea electrostimularii pe sportivii din lotul olimpic de haltere al URSS. Mai recent Real Madrid, Bayern Munchen, Steaua Bucuresti, tenismeni din primii 10 ATP, atleti de renume si campioni olimpici la diferite sporturi folosesc cu incredere Xbody.

Tehnologie folosita de astronauti in spatiu

 Pe langa aspectul sportiv si medical, aceasta tehnologie a intrecut barierele Pamantului si a fost folosita de astronautii NASA si URSS in spatiu. Din cauza lipsei gravitatiei din spatiu, musculatura lor se atrofia rapid si de aceea aveau nevoie de o modalitate sigura si mega eficienta pentru a stimula musculatura.

XBody nu este doar cea mai sigura si mai eficienta modalitate de a-ti stimula musculatura. Este cel mai eficient tratament anticelulitic, cea mai eficienta modalitate de a scapa de grasimea nedorita, o modalitate de a scapa de durerile de spate, o optiune sigura in cazul in care doresti sa cresti masa musculara si cel mai eficient mod de a-ti xbody_bacau (5)echilibra sistemul muscular. Toate acestea in 20 de minute de 2 ori pe saptamana, fara nicio greutate si fara nicio presiune pe articulatii, alaturi de un antrenor personal care te corecteaza si iti creeaza antrenamentul dupa nevoile fizice.

XBody stimuleaza musculatura cu un curent de joasa tensiune la aceeasi intensitate si frecventa pe care o utilizeaza creierul nostru in momentul in care noi ii trimitem comanda de a contracta musculatura, de aceea se poate folosi pe o perioada nedeterminata de timp, fara efecte adverse, avand contraindicatii doar cateva boli foarte grave.

Rezultate optime in combinatie cu o dieta specifica

Trebuie amintit ca aceasta tehnologie are rezultate suta la suta doar daca este combinata cu o dieta specifica acestui gen de antrenament si daca XBody este folosit de catre antrenori certificati in aceasta tehnologie. Antrenorul reprezinta 80 la suta din ceea ce se intampla in cele 20 de minute petrecute la noi si din rezultate. Restul, reprezinta prezenta dumneavoastra si aparatul XBody.

xbody_bacau (4)Antrenorii XBody Bacau sunt intre primii antrenori din tara si singurii din Moldova care au nivelele 1,2 si 3 de certificare, oferite de catre EMS Trainer Institute din Barcelona, singura institutie din lume care ofera cursuri specifice EMS bazate pe studii in domeniu. Trebuie sa specificam ca acest aparat, daca nu este folosit de catre o persoana care are studii in domeniu, nu va avea niciun efect asupra practicantului.

Abonamentele XBody Bacau includ: analizare corporala cu cantar profesionist, dieta personalizata, echipament, prosop, cosmetice, un mar la plecare si multa voie buna. De altfel, este obligatoriu, la fiecare antrenament, sa aveti la dumneavoastra zambetul si energia pozitiva. La noi le veti gasi cu siguranta.

Sediul XBody Bacau este pe Bulevardul Unirii, numarul 2. Mai multe detalii gasiti pe pagina oficiala de Facebook XBody Bacau.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.