TEDx revine in Bacău cu o tema noua : „Corzile vietii”

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

tedx_bacauPe 17 Octombrie 2014, experienţa TEDx revine in Bacău. Cea de-a doua ediție a TEDxBacau, propune o nouă temă, o nouă locație, o listă de speakeri excepționali și o oportunitate unică de a socializa cu oameni interesați de dezvoltarea lor personală.
Un eveniment cu o atmosferă electrizantă, încărcată de energie, de idei şi emoții de neuitat. Cel mai important eveniment al toamnei va avea loc vineri 17 Octombrie 2014, între orele 17:00 și 21:00, pe scena sălii „Ateneu” a Filarmonicii „Mihail Jora” din Bacău.
Formatul de prezentare, structura programului, și în special calitatea participanților se reunesc pentru o seară de neuitat, în care vă puteți lega prietenii, găsi noi parteneri de afaceri, învața lucruri interesante sau creiona noi idei pentru viitor. Tema din acest an este The Strings of Life (Corzile vieții). Astfel, TEDxBacau va reuni pe aceeaşi scenă 11 vorbitori care își vor împărtăși ideile, inițiativele și poveștile de succes, modalitățile prin care au trecut peste momentele de ezitare dar și peste greutățile pe care le-au întâmpinat în drumul lor spre succes.
Printre speakeri se numără Mihaela Tatu, Eduard Sandu și Marius Tudosiei. Lista completă a speakerilor care vor urca pe scena TEDxBacau o puteți găsi aici: http://www.tedxbacau.com/invitati/
Biletele destinate vânzării pe site-ul TEDxBacau.com au fost deja epuizate. Mai puteți achizitiona bilete doar de la CASA DE BILETE A ATENEULUI DIN BACĂU!
Preț bilet:
20 RON (pentru primii 60 de elevi/studenți înscriși)
40 RON (early booking)
50 RON (în ziua evenimentului)

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here