Teatru ieftin. Un barbat din Bacau s-a deghizat in femeie si si-a „amputat” mana pentru a castiga mai multi bani la cersit


Joi, 7 iulie, pe un bulevard din Arad o persoana de varsta medie a fost oprita si interpelata de un echipaj al politiei locale. La scur timp, politistii au realizat ca femeia era de fapt un barbat :

În scurt timp, a rezultat că respectivul, deoarece vorbim despre un bărbat deghizat în femeie, abordase mai multe persoane, cărora le prezentase o recuzită ce indica faptul că ar avea brațul drept recent amputat, sens în care expunea o aparentă hemoragie abundentă, solicitând mila publică.

B.I. din județul Bacău, născut în 1993, și-a prezentat spectacolul mai degrabă macabru în mai multe orașe din România, precum și pe litoral. La Arad sosise dimineața, cu trenul, intenționând să stea câteva zile. Din păcate pentru el, a fost interceptat de polițiștii locali în scurt timp, motiv pentru care, însoțit de aceștia, s-a deplasat înapoi la gară, unde a achiziționat un bilet de tren și a plecat către Timișoara.” a transmis Politia Locala Arad

Înainte de a se despărți de patrula de ordine publică le-a expus instrumentarul: sâni falși din silicon, pungă cu bulion pentru a simula hemoragia și amputarea, batic etc. El a relatat cu mândrie că utilizează și deghizajul în măicuță.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.