Taxi implicat intr-un accident produs pe fondul consumului de alcool

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

În timp ce Daniel C., de 22 de ani, din Bacău, conducea la data de 04.08.2012, în jurul orei 07.40, un taxi pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Bacău, la schimbarea direcţiei de mers de pe banda a II-a pe prima bandă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public.

În urma evenimentul a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a doi pasageri, Bogdan P., de 18 ani, din Bacău şi Laurenţiu B., de 21 de ani, din comuna Letea-Vechea, care au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Bacău pentru îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din cauza comportamentului agresiv, acesta a fost condus la Secţia Psihiatrie a Spitalului Judeţean Bacău unde i-au fost acordate îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here