Tarife mai „piperate” pentru accesul la pârtia de schi Nemira de la Slănic Moldova, în iarna 2015 – 2016

0

Consiliul Județean (CJ) Bacău va aproba tarifele de acces la pârtia de schi Nemira de la Slănic Moldova pentru iarna 2015 – 2016. Potrivit unui proiect aflat în dezbatere publică până de curând, CJ propune o creștere a tarifelor de utilizare a telescaunului, introducându-se – pentru întâia oară – abonamente pentru întregul sezon rece. 

tarife partie schi 2015 - 2016Tarifele de folosire a telescaunului de la pârtia de schi de la Slănic Moldova vor crește în această iarnă, raportat la sezonul de schi de anul trecut. Un tichet cu 6 urcări cu telescaunul va costa o persoană adultă 35 de lei, față de doar 25 de lei cât a fost prețul în iarna 2014 – 2015. 12 urcări vor costa 65 de lei, față de 50 de lei iarna trecută. Tarifele vor crește și în cazul elevilor și studenților.

Pentru întâia oară va fi introdus un abonament aferent întregului sezon rece. Adulții vor trebui să scoată din buzunar 2000 lei/abonament sezon, în timp ce pentru studenți și elevi abonamentul a fost prețuit la 1000 lei. Proiectul privind stabilirea politicii de tarife la pârtia de schi Nemira a fost în dezbatere publică pe parcursul lui octombrie, urmând ca CJ Bacău să aprobe noile tarife în cadrul unei viitoare ședințe.

Pârtia de schi de la Slănic Moldova a fost construită de societatea ACOMIN, contractul fiind atribuit în prima parte a lui 2013, la valoare de 17,13 milioane lei. Pârtia de schi de la Slănic Moldova este construită în baza unui proiect cu finanțare europeană, elaborat de Consiliul Județean Bacău. Pârtia are în jurul a 1,4 kilometri lungime, fiind dotată cu o linie de telescaun, patru tunuri de zăpadă, precum și o instalaţie de iluminat nocturnă.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.