Tariceanu nu vede cu ochi buni asocierea PNL cu Becali

Asocierea dintre Gigi Becali si liberali nu este benefica pentru PNL, a declarat, duminica seara, Calin Popescu Tariceanu, fost presedinte al partidului.

„Eu, ca vechi membru PNL, pot sa-mi spun punctul de vedere. N-o sa fim colegi, din fericire nu e vorba de un coleg de partid, e o candidatura pe listele USL”, a declarat Tariceanu, la Realitatea Tv.

„Cum vad eu PNL: ca un partid care sa ramana ancorat in valorile europene, liberale care ne-au consacrat si in acelasi timp un partid al valorilor, printre care si cele morale. E nevoie inca de un partid ca reper de conduita, moralitate, tinuta, discurs politic, si mi-as dori ca acesta sa fie PNL”, a adaugat fostul preesedinte la PNL.

Tariceanu a refuzat sa ii dea o replica lui Becali, dupa ce acesta a afirmat ca „niciodata un barbat cu cinci neveste” nu va fi de partea sa. „Eu am folosit o expresie care, in fond nu era atat de subtila ca sa ii puna pe multi in incurcatura si sa dea raspunuri nepotrivite. Spre surprinderea mea, acest lucru s-a intamplat. Nu am ce sa adaug, pentru ca iar nu vor intelege”, a adaugat liberalul.

Anterior, Calin Popescu Tariceanu declarase ca prefera sa ramana „demodat” si sa creada in valori si principii, respectiv in oamenii care manipuleaza ideile, si nu in cei care manipuleaza oile, o aluzie la Gigi Becali, care urma sa se inscrie in PNL.

„Gigi Becali nu este membru al PNL, o implicita asociere care s-a facut nu este benefica pentru noi”, a adaugat fostul premier.

Decizia de a-l coopta in PNL pe Gigi Becali a creat un val de nemultumiri in randul unor membri marcanti ai partidului. Calin Popescu Tariceanu a fost unul dintre cei mai vehementi contestatari ai primirii lui Gigi Becali in PNL, exprimandu-si mai intai speranta ca in cadrul conducerii PNL exista „un clar discernamant” in aceasta privinta, iar mai apoi spunand ca subiectul „nici macar nu merita discutat”.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentPentru a treia iarna consecutiva, municipalitatea plateste caldura consumata de bacauanii bransati la CET
Articolul urmatorBacaul, locul 3 in Top 10 Capital cele mai bogate judete dupa valoarea averilor

1 comentariu

  1. tariceanu ar trebuie sa paraseasca gloata lui antonescu sa-si faca un partid cu cei exclusi de la sector.este singurul politician mai de doamne ajuta din tara si cred ca ar avea mari sanse formand un nou partid.lumea s-a saturat de usl si pdl.e nevoie de o schimbare!

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.