FOTO : Targul de vanatoare si pescuit

0

Targul de pescuit si vanatoare este la prima editie in Bacau si a fost organizat de Centrul de Afaceri si Expozitii.Bacauanii pot vedea o expozitie indoor cu arme de vanatoare, ustensile de pescuit, echipament si accesorii dar si vestimentatie de profil. Nu vor lipsi bucatele vanatoresti, lectiile de tir dar si posibilitatea de a-si verifica indemanarea la trasul cu arma.

Evenimentul a beneficiat de participarea autorităților locale, Romeo Stavarache – primarul municipiului Bacău, Dragoș Luchian – vixceprimar, Claudiu Șerban – prefectul județului – și deputatul Ionel Palăr.

„O comunitate puternică este aceea care are ce să arate. Județul Bacău are un fond puternic de vânătoare și pescuit, care trebuie promovat. Comunitatea băcăuană are de câștigat de pe urma acestor târguri și expoziții și ele nu trebuie lăsate deoparte”, a declarat Romeo Stavarache, primarul municipiului Bacău.

„Mă bucur că numărul de membri ai Asociației de Pescuit și Vânătoare este în creștere. Chiar dacă trecem prin vremuri de criză, aceste activități trebuie susținute și încurajate ca sport”, a declarat Claudiu Șerban, prefectul jude]ului Bacău.

Viceprimarul Dragoș Luchian le-a mulțumit organizatorilor și și-a exprimat speranța că acest eveniment organizat în premieră va deveni o tradiție. „Îi felicit pe toți cei implicați în organizarea acestui eveniment și sper ca, la final, fiecare dintre participanți să-și găsească un răspuns pozitiv. Târgul are o temă interensată, atât de veche și totuși atât de actuală. Acum 40.000 de ani, oamenii și-au construit primele obiecte de vânătoare și pescuit, iar tehnica a evoluat de atunci în așa măsură încât vânatul nu mai are nicio șansă”, a declarat Luchian.

Târgul are loc la Centrul de Afaceri şi Expoziţii „Mircea Cancicov” Bacău în perioada 12 – 14 octombrie 2012, între orele 10 şi 18.

[nggallery id=64]


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.