Targul de Cariere, deschis miercuri la Muzeul de Istorie

0

afis bacauMuzeul de Istorie va gazdui miercuri, 17 aprilie, Targul de cariere, eveniment in cadrul caruia va fi prezentata oferta de locuri de munca disponibile in domenii precum servicii si retail, contabilitate si inginerie. Participanții în căutarea unui loc de muncă sau cei care doresc să-și schimbe job-ul actual vor descoperi o gamă largă de oferte de angajare. De asemenea, ei pot primi feedback pe CV la fața locului, din partea unor specialiști în carieră, care vor fi prezenți la târg.

Printre numele prezente la târg în această primăvară sunt companiile ISS Consult și SCC, dar și altele, care pot fi regăsite pe site-ul evenimentului, www.ejobs.ro/targuldecariere. Accesul este liber și se va face între orele 10.00-16.00. De asemenea, candidații care vin cu CV-ul la târg au posibilitatea de a câștiga o tabletă de ultimă generație, dacă se înscriu la tombola organizată la fața locului, prin completarea unui talon. Mai multe detalii pot fi descoperite zilnic pe pagina www.facebook.com/targuldecariere

Târgul de Cariere este cea mai mare rețea din România și din Republica Moldova, care aduce împreună sute de angajatori și mii de candidați. Proiectul, demarat inițial în 2006 de agenția Fapte, se desfășoară în prezent în parteneriat cu eJobs.ro, care a initiat anul trecut seria evenimentelor eJobs Expo. Targul de Cariere este organizat în orașe precum Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Tîrgu Mureș, Constanța, Craiova, Bacău, Chișinău, respectiv Bălți și se adreseaza angajatorilor de orice profil și tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.