Targ Regional de Turism in Bacau, intre 7 si 9 martie

0

Intre 7 – 9 martie 2014, are loc cel mai mare Targ Regional de Turism „Vacanta 2014”. Targul aduce reduceri de pana la 40% la pachetele turistice achizitionate si o tombola cu multe surprize. Evenimentul are loc la Centrul de Afaceri si Expozitii.

Târgul Regional de Turism „Vacanța” Bacău 2014 organizat de SC Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău S. A., în parteneriat cu Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România (ANAT), sub patronajul Autorității Naționale pentru Turism (ANT), oferă posibilitatea vizitatorilor să aleagă dintr-o gamă variată de oferte de oferte, având posibilitatea să ale ultimele tendințe în domeiul turistic.
 Au confirmat participarea la Târgul Regional de Turism „Vacanța” Bacău 2014 tour-operatori, agenții de turism, unități de cazare și alimentație publică, unități de agrement, transportatori, asociații de promovare în turism, dar și primării și consilii județene din Regiunea Nord Est.

Transportul se va asigura cu linia internă numărul 3, cu plecare de la  FNC, la orele 9.50, 11, 12.10, 13.20, 14.20, 15.40, linia externă de la Autogară spre Luizi Călugăra, dar și două autocare cu plecări la jumătate de oră de la Hotel Decebal, pe tot parcursul evenimentului.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.