Targ de pescuit si vanatoare, in premiera in Bacau

0

Centrul de Afaceri şi Expoziţii „Mircea Cancicov” Bacau organizeaza Targul de pescuit si vanatoare, in premiera pentru orasul Bacau, in perioada 12 – 14 octombrie 2012. Va fi prima expozitie indoor si outdoo cu ustensile de pescuit, arme de vanatoare, accesorii, echipamente, vestimentatie si trofee.

“Scopul nostru este acela de a prezenta cele mai noi produse şi echipamente de pescuit şi vânătoare, de a aduce laolalta marii producatori şi distribuitori din industrie în cadrul unui eveniment adresat atât publicului larg cat şi potenţialilor clienţi care activează pe piaţa de pescuit şi vânătoare”, a declarat Corneliu Pricope, directorul CAEx Bacău.
În cadrul acestui târg pasionaţii vor gasi o diversitate de produse necesare pentru practicarea acestor activităţi, precum: echipamente pentru pescuit şi vânătoare, confecţii şi îmbrăcăminte pentru pescuit sportiv şi vânătoare, momeli, accesorii de vânătoare, produse din vânat, produse ornamentale, produse meşteşugăreşti, trofee, arme de vânătoare, echipament optic, oferte de turism pentru pescuit şi vânătoare, etc.
Târgul va avea loc la Centrul de Afaceri şi Expoziţii „Mircea Cancicov” Bacău în perioada 12 – 14 octombrie 2012, între orele 10 şi 18.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.