Targ de adoptii in Parcul Catedralei pentru cainii fara stapan din Bacau


Asociatia pentru Protectia Animalelor Bacau „Voluntar pentru iubire” a amplasat sambata si duminica in Parcul Catedralei un cort unde au fost gazduiti caini si pisici abandonate. Acestia au asteptat sa fie adoptati de persoane binevoitoare din Bacau.

Problema cainilor fara stapan poate fi rezolvata in doua moduri : uman , prin bunatate , compasiune si inuman , bazata pe violenta , intoleranta si agresivitate.
Acesta ar fi mesajul targurilor lunare organizate de Asociatiile de Protectie a Animalelor Bacau.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

2 comentarii

  1. Buna!As dori din tot sufletul sa stiu urmatoarele dati in care va avea loc acest targ si locul exact.Va rog mult si va multumesc!:*

  2. Ne bucuram de aprecieri si pentru aceasta scurta informare. As adauga doar o „mica” scapare a redactorului acestui articol: Evenimentul a fost realizat in colaborare cu Asociatia „Prieteni necuvantatori”. De fapt, in numele acestei asociatii a fost ceruta autorizatia de la Primarie si o parte dintre voluntarii prezenti la aceasta manifestari sunt inca membri ai Asociatiei „Prieteni necuvantatori”. Daca va uitati peste poze o sa vedeti una cu cutia milei pe care scrie clar Asociatia „Prieteni necuvantatori”. In rest numai de bine si la acest sfarsit de saptamana, 9 si 10 iulie, Asociatia „Prieteni necuvantatori” va organiza inca un targ de adoptii (cred ca impreuna cu „Voluntari pentru iubire”). Semneaza un simplu voluntar.

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.