Tanarul bacauan, Daniel Balis, actor principal in filmul „Warboy”

0

„WarBoy” povesteste aventurile unui adolescent care, la sfarsitul celui de-al doilea Razboi Mondial, porneste intr-o calatorie prin munti, in incearcare de a salva cei doi cai ai familiei.

Marian Crisan, in calitate de regizor, scenarist si producator a precizat pentru abrudinfo.ro :

Subiectul și tema filmului pornesc de la amintirile bunicului meu, care era un adolescent la vremea anilor 1944-1945, acesta fiind despre felul cum vede războiul un băiat simplu de la țară, care nu înțelege exact ce se întâmplă în jurul lui. Filmările de până acum au fost foarte solicitante pentru întreaga echipă, având în vedere că rolul principal este jucat de către un adolescent care călătorește călare, trecând peste munți și văi. De-a lungul zilelor de filmare ne întâlneam cu oameni de-ai locului, care ne povesteau momente din perioada celui de al Doilea Război Mondial auzite de la bătrâni, confirmându-ne că și oamenii obișnuiți au trecut prin război chiar dacă nu pe câmpul de luptă, așa cum suntem obișnuiți să vedem în filme. – Marian Crisan , regizor Warboy

Din distribuția filmului „Sluga/Warboy” fac parte Daniel Băliș, care debutează în cinematografie în rolul adolescentului, și actorul american Reginald Ammons. Alături de aceștia, apar în roluri episodice Adina Iftimie, Ovidiu Crișan, Richard Balint, Viola Gabor, Dan Chiorean, Petre Ghimbășan, Ion Rușcuț, Ion Bechet și Alin State. Filmul este produs de compania ROVA în coproducție cu Chainsaw Europe, beneficiind de sprijinul CNC România, TVR și Cinema City.

Warboy va fi în cinematografe din 17 noiembrie.

Daniel Balis este elev bacauan la Liceul Sportiv si face echitatie de 3 ani. Acesta a reprezentat Romania in nenumarate randuri, anul acesta reusind sa se califice cu echipa Romaniei pe locul 3 la Campionatul Balcanic. Este legitimat la Clubul Sportiv Ecvestu Decebal la Federatia Ecvestra Romana si la Federatia Ecvestra Internationala.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.