Tanar retinut pentru talharie. I-a furat prin violenta geanta unui barbat din Comanesti

0

La data de 29 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Comănești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în localitate, într-un dosar penal în care se efecuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. Un tânăr de 29 de ani, bănuit de comiterea faptei a fost reținut de polițiști și introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

La data de 20 martie a.c., polițiștii au fost sesizați despre faptul că, un bărbat de 62 de ani, din orașul Comănești, în timp ce se deplasa spre domiciliu, ar fi fost deposedat de către o persoană necunoscută, prin acte de violență, de o geantă în care se aflau un telefon mobil și documente.

          În urma activităților investigativ-operative desfășurate, polițiștii au identificat un localnic de 29 ani, bănuit de comiterea faptei.

          La data de 29 martie a.c., polițiștii din Comănești, împreună cu luptători pentru acțiuni speciale au pus în aplicare 3 mandate de percheziție, în mai multe locații, inclusiv domiciliul acestuia.

          În urma probatoriului administrat, polițiștii au luat măsura reținerii celui în cauză pentru 24 de ore și l-au introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

          Ulterior, tânărul a fost prezentat în fața instanței de judecată care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

          Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.