Tânăr depistat de jandarmii băcăuani în timp ce fuma substanțe interzise pe malul unui lac

0

În această dimineață, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău, aflat într-o misiune de ordine publică în municipiul Bacău, a observat pe malul Lacului de Acumulare un tânăr care manifesta un comportament ezitant la vederea forțelor de ordine și care a aruncat ceva în apă.Având în vedere atitudinea acestuia, jandarmii băcăuani au procedat la interceptarea și stabilirea identității acestuia.

Ca urmare a verificărilor efectuate la faţa locului, jandarmii au constatat că asupra băcăuanului de 21 de ani a fost găsită o țigaretă confecționată artizanal ce conținea materie vegetală de culoare verzuie cu miros înţepător.

Bărbatul a recunoscut că țigareta depistată asupra sa îi aparţine și contine substanţe interzise, fiind folosită pentru consumul propriu.

Jandarmii au ridicat în vederea confiscării țigaretă confecționată artizanal ce conținea substanțe interzise, pe care au înaintat-o pentru continuarea cercetărilor către Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, împreună cu actele de constatare întocmite.

Pe timpul executării misiunilor de ordine și siguranță publică, efectivele operative ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău acționează zilnic în vederea prevenirii și combaterii consumului de droguri în spațiul public, având în vedere pericolul reprezentat de folosirea substanțelor cu efect psihoactiv asupra sănătății consumatorilor.

De la începutul acestui an, jandarmii băcăuani au depistat cinci persoane, care dețineau droguri de risc pentru consum propriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.