Talharie pe strada Garii. Jandarmii au intervenit si i-au depistat pe agresori

Publicitate

In seara zilei de 8 octombrie 2018, in jurul orei 21.25, jandarmii din cadrul unui echipaj de ordine si siguranta publica apartinand Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bacau, in timpul executarii serviciului pe raza municipiului Bacau, au fost sesizati de catre un barbat cu privire la faptul ca, in timp ce se afla in zona statiei C.F.R Bacau, situata pe str. Garii, doua persoane l-au lovit cu pumnii si l-au deposedat de telefonul mobil.

Jandarmii au procedat la cercetarea zonei si au depistat intr-un magazin din apropiere doua persoane, o femeie si un barbat, care corespundeau descrierii facute de catre victima.

Cu ocazia controlului corporal si al bagajelor efectuat de catre jandarmi, asupra persoanelor in cauza a fost gasit telefonul mobil sustras.De asemenea, au legitimat persoanele in cauza, martorii asistenti si au efectuat activitatile specifice .

Jandarmii au intocmit actele de sesizare pentru comiterea unei fapte susceptibile infractiunii de talharie (art. 233din Codul Penal) si le-au predat impreuna cu persoanele in cauza Politiei Municipiului Bacau.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here