Talharie in Municipiul Bacau. Femeie de 74 de ani, jefuita prin violenta de geanta in care se aflau banii, telefonul si actele

0

La data de 29 aprilie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Bacău, împreună cu luptători pentru acțiuni speciale au pus în aplicare un mandat de percheziție, în municipiu, la domiciliul unui bărbat de 45 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

La data de 14 aprilie a.c., polițiștii au fost sesizați despre faptul că, o localnică de 74 de ani, în timp ce se deplasa spre domiciliu, ar fi fost deposedată de către o persoană necunoscută, prin acte de violență, de o geantă în care se aflau documente, un telefon mobil și o sumă de bani.

          În urma activităților investigativ-operative desfășurate, polițiștii au identificat un bărbat de 45 de ani, bănuit de comiterea faptei.

          La data de 29 aprilie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Bacău, împreună cu luptători pentru acțiuni speciale au pus în aplicare un mandat de percheziție emis de Judecătoria Bacău,  la domiciliul celui în cauză.

          În urma probatoriului administrat, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore și l-au introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

          Ulterior, acesta a fost prezentat în fața instanței de judecată care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

          Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.