Talhar prins de un jandarm bacauan aflat in timpul liber

Publicitate

Plutonierul major Gheorgheosu Florin din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bacau a actionat pentru oprirea si imobilizarea unui talhar.

In ziua de joi, 9 august 2018, in jurul orei 12.00, plutonierul major Gheorgheosu Florin, aflandu-se in timpul liber, a observat in zona din fata Teatrului Municipal Bacovia o femeie care striga dupa ajutor si un barbat care traversa in fuga strada ; dandu-si seama ca este vorba despre o fapta ilegala, jandarmul impreuna cu o alta persoana au trecut la urmarirea acestuia si au reusit sa il imobilizeze.

A fost solicitat sprijinul structurilor competente, la fata locului sosind un echipaj de politie care l-a preluat pe infractor si care a dispus masura conducerii acestuia la sediul sectiei de politie, in vederea dispunerii masurilor legale.

In urma cercetarilor preliminare efectuate s-a constatat ca barbatul, profitand de faptul ca erau putini oameni in jur, s-a apropiat din spate si a sustras cu violenta femeii suma de 2000 de lei , fugind de la fata locului.

Mi-am dat seama imediat ca e vorba despre o talharie ; ma aflam pe partea opusa a strazii si am vazut cum femeia striga dupa ajutor ; in momentul in care am observat ca infractorul trece strada am actionat impreuna cu o alta persoana si am reusit sa-l prindem, a declarat jandarmul.

„Pentru colegul nostru nu este prima situatie in care actioneaza in acest mod ; tot el este cel care in anul 2013 a prins si imobilizat un tanar ce lovise o femeie care se afla la volan intr-o parcare si care a incercat sa ii fure masina ; la momentul respectiv asupra acelui tanar au fost gasite de catre politisti si substante stupefiante.
Avand in vedere modul in care a actionat, spiritul civic de care a dat dovada precum si interventia sa prompta subofiterul va fi recompensat de catre comanda Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bacau .” se arata intr-un comunicat de presa trimis de Jandarmeria Bacau

Daca va fi gasit vinovat barbatul risca o pedeapsa cu inchisoarea intre 2 si 7 ani :

Lasa un comentariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here