Sute de locuri de munca disponibile în județul Bacău. Care sunt cei mai mari angajatori

2

Județul Bacău oferă sute de locuri de muncă pentru cei în căutarea oportunităților profesionale din diferite domenii de activitate. Dovadă sunt cele câteva sute de locuri de munca din HoReCa, Confecții, Construcții, Producție sau Contabilitate, disponibile pe perioada determinată sau nedeterminată, cu experineță sau fără, de la 8 clase până la experință 8 ani.

Spre exemplu HIDROCONSTRUCTIA S.A. are 18 posturi cu 40 de locuri disponbilile printre care: muncitor necalificat, zidar, zugrav, mecanic, tâmplar, șef șantier, manager proiect, maistru sau inginer constructor.

De asemenea, AEROSTAR S.A. are 28 locuri de muncă pentru ingineri, mecanici și lăcătuși.

Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite de A-E ELECTRONICS și INDUSTRIES YELD, cu 65 respectiv 67 locuri de muncă.

Lista completă a job-urilor din județul Bacău poate fi accesată aici.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

2 comentarii

  1. Atâta timp cât acordarea ajutoarelor sociale celor care nu au muncit o zi din viața lor,va continua firmele nu-și vor găsi angajați.Pensia socială acordată acestora, este mai mare decât a celor care muncesc cca 40 de ani aceasta este realitatea!

    • Superb răspuns, dar să nu i-am că totul pleacă de la Primari, dacă ar pune piciorul în prag și ar tăia totul, ar fii nevoiți să muncească, dar la votare ce ar mai face Primari? Pe ce voturi sar mai baza ?

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.