Sute de kilograme de medicamente expirate gasite la medicul arestat, Elena Munteanu

0
Elena Munteanu ( foto ImpulsTV )
Elena Munteanu ( foto ImpulsTV )

Instanta de la Curtea de Apel Bacau a decis vineri, 26 octombrie, ca medicul Elena Munteanu va sta dupa gratii 29 de zile, dupa ce aceasta a fost acuzata de trafic de influenta si complicitate la luare de mită, intrucat incadra in grade de handicap persoane perfect sanatoase cerandu-le anumite sume de bani.

Anchetatorii au gasit in cabinetul particular al Elenei Munteanu, sute de kilograme de medicamente, majoritatea expirate si banuiesc ca femeia le administra pacientilor care veneau la tratament.

În urma percheziţiilor, anchetatorii au ridicat înscrisuri şi mai mulţi saci cu medicamente, precum şi peste 200.000 de lei şi 13.000 de euro. Astfel, la locuinţa mamei Elenei Munteanu au fost găsiţi 140.000 de lei, în timp ce în seiful din casa aceluiaşi medic s-au descoperit 35.000 de lei şi 10.200 de euro, precum şi numeroase certificate de trezorerie şi carduri bancare, atât pe numele femeii, cât şi pe cel al mamei acesteia.

Medicul Elena Muntean este specialist in neurochirurgie infantila si este sotia sefului Directiei Fiscale din Bacau. De asemenea, era sefa Laboratorului de sanatate mintala din Bacau.

Medicamentele expirate gasite la medicul Elena Munteanu
Medicamentele expirate gasite la medicul Elena Munteanu
Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.