Suspecti depistati in urma unei actiuni desfasurata de politisti in comunele Margineni si Hemeius

0

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bacău au acționat la data de 21.06.2012, în zona de competență pe linia prevenirii și combaterii furturilor din locuințe și societăți comerciale.

În cadrul acțiunii polițiștii au efectuat 11 descinderi în comunele Mărgineni și Hemeiuș. Astfel a fost depistat T. Alexandru, de 19 ani, care se sustragea urmăririi penale într-un dosar penal în care este cercetat pentru complicitate la furt calificat.

A fost identificat un minor de 13 ani, suspectat de polițiști de săvârșirea unor de furt din locuință și furt din autoturisme. De la domiciliul acestuia a fost recperat un radiocasetofon auto provenit din săvârșirea unei infracțiuni.

Polițiștii i-au depistat pe O. Marius , de 24 ani, A. Ionuț, de 23 ani și N. Cristinel, de 30 ani, toți din comuna Hemeiuș, despre care au stabilit că au comis trei infracțiuni de furt calificat din locuințe aflate in construcție de pe raza comunei Hemeiuș.

Totodată în cadrul acțiunii polițiștii au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, la Legea 61/1991, în valoare de 2250 lei.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.