SURSE: Vesti bune pentru A13 Bacau – Brasov. In maxim 30 de zile se anunta castigatorul licitatiei pentru studiul de fezabilitate

7

12 aprilie era data limita pentru desemnarea castigatorului ce va continua studiul de fezabilitate la A13 Bacau – Brasov. Dupa nenumarate amanari, de aproximativ un an de zile, exista si vesti bune : potrivit unor surse, licitatia nu mai poate fi anulata iar in maxim 30 de zile se va anunta castigatorul.

In urma cu doar cateva saptamani, seful CNAIR anunta ca in aprilie se va lua o decizie in legatura cu acest studiu – daca se anuleaza sau se desemneaza un castigor. Din cate se pare, licitatia se va incheia prin desemnarea unui castigator – ce va continua studiul inceput de Search Corporation :

Pentru secțiunea #Brașov#Bacău (A13), contractul pentru finalizarea Studiului de Fezabilitate se află în faza finală de evaluare a ofertelor. Estimez că în luna aprilie vom avea un rezultat al procedurii de achiziție publică.” a transmis Pistol

Cele trei oferte au fost depuse de proiectanții Consitrans, Mega Muhendislik și Explan. Autostrada A13 Brașov – Bacău va avea o lungime de aproximativ 164 km, iar câștigătorul va avea la dispoziție 24 de luni pentru finalizarea acestui Studiu de Fezabilitate.

7 COMENTARII

  1. Să facem ceva în această Țară frumoasă România, Strada asta a 13 . autostrada Transilvania ajunge să fie o Schimbare în această perioadă și trebuie să fie așa. Vreau să se află în pusă în aplicare și să se extindă Autostrada Transilvania ajunge de la Brașov la noi la Bacău!

  2. Ar trebui să fie mai bine în această Țară frumoasă România ca să se mai poate face ceva pentru viitorul nostru din Bacău și merg la Brașov. pe a 13 și autostra și să mergem pe ea de la mine la Bacău la Brașov a 13 …❤️✋

  3. Eu n-am vazut atata dihonie ,cum am vazut la soldoveni… Si sărăcii dar si cu coada pe sus… In loc ,sa faca presiuni , sa munceasca ptr concretizarea acestui proiect ambitios ,care leaga cel mai bine Transilvania de atat de multe judete ,atat din Moldova ,cat si din Muntenia, cei care ar trebui sa beneficieze de aceasta legatura senzationala, o dau pe caterinca ieftina… De ce ar fi mai buna legatura cu Transilvania prin Neamt , ptr judete ca Bacau ,Vrancea, Galati, Buzau ,Braila , fie si Vaslui?
    Ptr ca sunt multi baskani leberali la Iasi… Autostrada respectiva e facuta antinational ,mai mult profita ucrainenii, moldovenii de peste Prut si bineinteles cei ptr care se face acest sacrificiu economic si financiar, cei din dulcele targ al Iesilor…

    • A13 era mult mai importanta daca facea legatura dintre Brasov si Focsani. Acum, daca doresti sa mergi de la Brasov spre Delta sau Marea Neagra, nu ai acest gen de legatura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.