SURSE: Mircea Fechet il vrea pe Sergiu Sechelariu candidat din partea PNL, la Primaria Bacau

11

Desi s-a decis de la Bucuresti alianta PSD-PNL pentru Municipiul Bacau, liberalii au abandonat intelegerea si vor sa-l sustina la Primaria Bacau pe controversatul om de afaceri, Sergiu Sechelariu.

In urma cu doar o saptamana, la Bucuresti s-a decis ca PSD sa mearga impreuna cu PNL, la alegerile locale pentru primaria Bacau. Candidatul comun era cel social-democrat, actualul presedinte de CJ Bacau, Valentin Ivancea. Dupa doar cateva zile, liberalii au votat intr-o sedinta, ce a avut loc la finalul saptamanii, sa mearga cu candidat propriu.

Potrivit unor surse politice, presedintele PNL Bacau, Mircea Fechet, si-l doreste pe Sergiu Sechelariu candidat din partea PNL Bacau.

Sergiu Sechelariu a candidat independent la alegerile locale din 2020, dupa care s-a dus la PMP pentru a fi ales senator. Nu a reusit sa obtina nici o victorie in alegerile trecute, insa anul acesta isi doreste sa incerce din nou.

Un filmulet cu Sergiu Sechelariua devenit viral, in ultimele ore, la televizuni si pe internet

Dupa zvonul ca Sergiu Sechelariu ar urma sa fie candidatul PNL pentru Primaria Bacau, in spatiul public a aparut un film care s-a viralizat. Acesta a fost dat si la Antena 3, iar jurnalistii s-au intrebat mirati : „Nu mai sustinem un candidat PSD, ca sa sustinem un alt candidat PSD. Cum e cu alianta PSD-PNL la Bacau, domnule Falca?”

In film apare Sergiu Sechelariu si fostul primar din Busteni, Emanoil Savin, care canta o melodie despre „Amnistie!”

Sergiu Sechelariu este fratele lui Dumitru Sechelariu, fost primar PSD al Municipiului Bacau, in perioada 1996-2004. Acesta a fost implicat in celebrul dosar Zambaccian.

@alexandra.pacuraru

Savin si Sechelariu își joaca cărțile pentru Bacău! În filmare cer amnistie să fie cu bucurie. Cetățenii județului Bacău vor alege în final pe cine pun ștampila în urnele de votare.

♬ original sound – alexandra.pacuraru

PSD si-a validat cei 94 de candidati, inclusiv la Primaria Bacau si CJ Bacau

În 27 martie, Comitetul Politic Judeţean al PSD Bacău a validat cele 94 candidaturi pentru funcţia de primar şi cea de preşedinte al Consiliului Judeţean. Social-democratul Valentin Ivancea, actualmente preşedinte al Consiliului Judeţean, a fost desemnat să candideze pentru funcţia de primar al municipiului Bacău iar Cristina Pravat pentru functia de presedinte CJ Bacau.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

11 comentarii

  1. IPOCRIȚILOR! Altul n-ați găsit să vă reprezinte interesele de partid sau doarEL se ridică la nivelul vostru de minciună și manipulare? Ați uitat ce-a făcut clanul Seche în trecut!

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.