SURSE: Cine ar putea candida pentru functia de Presedinte CJ Bacau, din partea PSD

8

Potrivit unor surse, senatoarea PSD, Cristina Pravat, ar putea fi candidata social-democratilor bacauani pentru functia de Presedinte CJ Bacau.

Cristina Pravat este lector universitar doctor la Universitatea Vasile Alecsandri – Bacau, Facultatea de Stiinte Economice. A detinut functia de consilier local in mandatul 2016-2020, iar in 2020 a fost aleasa senatoare pe listele PSD Bacau. De asemenea in perioada 2017-2019 a lucrat la Oficiul de Cadastru Bacau, unde a detinut si functia de director.

Social-democratii nu au ajuns la o intelegere cu liberalii, astfel ca – cel mai probabil – Cristina Pravat ii va avea contracandidati pe Mircea Fechet – PNL si pe Gelu Margina – AUR.

Odata cu aceasta candidatura, PSD Bacau are echipa completa pentru municipiu si judet – Valentin Ivancea, pentru functia de primar si Cristina Pravat pentru functia de presedinte CJ Bacau. Cel mai probabil, la finalul lunii martie se vor anunta oficial candidatii.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

8 comentarii

  1. Luati orasul si ocupati-va de el pe bune!Luati exemplu de la amatorii dinainte si nu faceti greselile lor,investiti bani in infrastructura,schimbati tevile de apa,modernizati locurile verzi,faceti parcari si dati sens acestui oras.Ne-am pierdut orice speranta,nu mai are nici o noima acest oras ajuns pe mainile unor nepreiceputi care nu au facut nimic in viata lor.Succes

  2. La judet nu are relevana cine candideaza,psd are peste 60 de comune,pe oricine pune castiga..prb e la oras..trebuie sa scapam de acest personaj care nu s-a deosebit cu nimic de predecesorul.extrem de slabi,de 8 ani orasul nostru e terminat.avem nevoie ca de aer d un om care sa stie sa lucreze,sa mearga pe teren,sa puna oamenii la treaba.strazi trotuare parcauri si atragere de investitori! succes!

  3. nu sunt fan psd,nici nu vor merge la vot probabil insa sper ca ivancea sa castige acest oras si sa faca ceva.ne-am saturat de amatori care invata administratie pe banii si nervi nostri

  4. E evident ca psd isi doreste judetul si municipiu la pachet,nominalizand o femei,greu atacabila.La fel si la Ivancea,e greu sa i fac reprosuri,nu face nici politica,stie administratie.psd va castiga tot in judet si asta poate e un lucru bun pt mun bacau,sa atraga amandoi la aceeasi caruta sa faca ceva ca e dezastru

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.