Surpriză din partea jandarmilor băcăuani, pentru o tânără care se confruntă cu o afecțiune grava

0

Luciana Gabriela este o luptătoare, dar trece printr-o perioadă grea și se confruntă cu o afecțiune medicală gravă.

Tânăra a împlinit ieri 18 ani, iar visul ei este să facă parte din echipa jandarmilor băcăuani, care i-au pregătit o frumoasă surpriză de ziua ei.

Luciana este din Târgu-Ocna și în aceste momente nu are nevoie de altceva decât de susținerea semenilor, care o pot ajuta să se însănătoșească.

Din păcate, situația financiară precară a familiei nu îi permite să facă tratamentul săptămânal la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iași, care ii poate oferi o șansă la viață.

Mesajul ei este foarte emoționat: „Astăzi, de ziua mea, la împlinirea celor 18 ani, am avut cea mai frumoasă surpriză din viața mea!
Nu aveam nici o mică idee că de ziua mea vor veni jandarmii băcăuani! Venirea lor m-a făcut și mai mult să cred în mine, în visele mele de a deveni jandarmeriță, în a fi puternică mai departe, în a zâmbi mereu și a face totul pentru visele mele! În acești 18 ani am învățat multe! De acum încolo vor veni alte experiențe, alte probleme, alte lucruri mărunte, alte dificultăți și cel și cel mai mult vor veni multe, multe zâmbete, multă putere, multe vise de realizat! Vă mulțumesc foarte mult, și mă bucur că am avut experiența de a vă cunoaște personal. Datorită vouă, astăzi, sunt ceea ce sunt… Uitându-mă la voi, am devenit mai puternică, mai zâmbăreață, mai curajoasă în problemele de zi cu zi și vreau să ajut lumea cu orice pot! Lupt să ajung acolo unde îmi doresc, lângă voi în Jandarmeria Română!”

Strigătul ei de ajutor a ajuns și la urechile jandarmilor băcăuani, care i-au întins o mână de ajutor și o vor sprijini în continuare, prin donațiile făcute.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.