Surpriză a polițiștilor băcăuani pentru o elevă și colegii ei, din comuna Măgura

0

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat o activitate interactivă cu elevii clasei a IVa din cadrul Școlii Gimnaziale nr.2 din comuna Măgura, temele principale fiind prevenirea bullyingului, a delincvenței juvenile și victimizării minorilor, siguranța pe internet și siguranța rutieră.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, cu sprijinul Corpului Național al Polițiștilor – Consiliul Teritorial Bacău au făcut o surpriză Adinei, o elevă de 11 ani, căreia i-au oferit ghiozdan echipat cu rechizite, obiecte de îmbrăcăminte și cărți pentru lectura de vacanță. Și colegii Adinei au fost răsplătiți de polițiști cu dulciuri, baloane și rechizite.

Implicarea cadrelor didactice de la școala din comuna Măgura, alături de polițiști a demonstrat încă o dată că, parteneriatul școală – poliție prin efort comun și coordonat, crează un spațiu sigur, dedicat studiului și performanței educaționale.

În următoarea perioadă, polițiștii împreună cu celelalte structuri ale M.A.I. vor fi prezenți în mijlocul copiilor, în cadrul școlilor de vară, a taberelor școlare sau în diverse locuri publice pentru o vacanță în siguranță.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.