SUNTETI DE ACORD CU INTENTIA PRESEDINTELUI ROMANIEI DOMNUL TRAIAN BASESCU DE A DESFIINTA JUDETUL BACAU ?

8

Consiliul Judetean Bacau a aprobat in sedinta din data 27 iunie 2011 , organizarea referendumului in Bacau.
Referendumul va avea loc in Bacau pe data de 7 august pentru a consulta cetatenii cu drept de vot si cu domiciliul stabil in judetul Bacau , in vederea desfiintarii Judetului Bacau.

Intrebarea referendumului este urmatoarea :

„SUNTETI DE ACORD CU INTENTIA PRESEDINTELUI ROMANIEI DOMNUL TRAIAN BASESCU DE A DESFIINTA JUDETUL BACAU ? „

8 COMENTARII

 1. E foarte bine ceea ce doreste dl Traian Basescu ! Un asemenea popor merita dezintegrat ! Cetatenii, inainte de a utiliza stampila de vot- trebuiau sa-si foloseasca creierul ! Daca nu l-au avut, isi merita soarta ! Sa se desfiinteze totul !: Spitale, judete, politii, jandarmerii, trezorerii..etc sa nu mai ramana nimic !

 2. Personal, nu sunt pro reorganizarii administrativ-teritoriale, dar ce mod de a pune intrebarea referendumului…! Nu cred ca asa se pune problema

 3. Domnule Ioan Coblisan,

  Aveti o parere constienta cu privire la referendum Bacau si am fi interesati, daca doriti, sa ne prezentati programul economic despre care vorbiti pentru a putea sa fie citit de cei din judetul Bacau care sunt interesati de aceste lucruri.

  Echipa Bacau .net

  • Inca nu pot. nu e definitivat. Mai necesita studii, analize, calcule. E vb. de insiinterea de sisteme economice f. mari asemanatoare ce SA-urile dar oarecum inchise, care vor avea 2-3 milioane de actionari (numai oameni obisnuiti, sunt exclusi magulii). Aceste vor avea o productie diversa dar si anumite branduri (Ca de pilda Siemens, pentru Bavaria). Mai mult voi publica la vremea potrivita. da asta sunt necesare aceste cmasari de judete; pentru putetre economica.

 4. Ma indoiesc de faptul ca „multimea”e cea mai indicata sa decida ce e ce nu e. Ce-ar fi daca s-ar face un referendum in Bacau pentru teoria relativitatii? Nu sa o creeze multimea ci doar sa o accepte. rezultatul ar depinde de „ministerul adevarului”din fiecare zona …
  Personal, am in lucru un program economic de mare anvergura, care are stricte nevoie de aceste variante administrative. Si este unicul program care poate stopa criza. Bineinteles, criza fiind o imanenta a insusi capitalismului, acesta este indreptet in primul rand impotriva acestuia. Nu poti inbogati simultan si populatia si mogulii din aceeasi sursa.

  • Dar ce stie „multimea”mai ales dupa ce 20 de ani i se tot spala creerul? Si i se mai si umple cu „doctrine”indreptate chiar impotriva ei. Dovada comentariile de mai sus. Nu stiu cand vor incepe oamenii sa gandeasca singuri.

 5. Nu trebuie desfiintat nici judetul Bacau, nici alte judete. Trebuie sa ramanem asa cum suntem ca suntem bine. Nu stiu cat mai tine. E bine oricum sa ne mentinem mogulii judeteni. Ce dracu ne-am face fara ei?

 6. Un vant prielnic nu formeaza un marinar bun…nu poate basescu sa ne desfiinteze judetul ca mergem sa spunem nu la referendum

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.