STUDIU: Aeroportul Bacau, cel mai apreciat din tara, dupa investitiile majore facute de Consiliul Judetean Bacau


Un studiu realizat de vola.ro, claseaza Aeroportul din Bacau pe primul loc, in topul celor mai apreciate aeroporturi din Romania. Studiul a „masurat” mai multe coordonate precum estetica, curatenia, amabilitatea personalului, semnalizarea din interior si exterior si accesibilitatea.

Aeroportul Bacau s-a bucurat de investitii din fonduri europene, realizate de CJ Bacau, de peste 60 milioane de euro. Pista complet refacuta, prin fonduri UE de 35 de milioane euro si noul terminal – de 20 milioane euro – au facut ca Aeroportul Bacau sa fie din ce in ce mai apreciat de calatori.

Studiul arată care sunt preferințele lor în materie de aeroporturi și, mai ales, cum evaluează aceștia aeroportul pe care îl folosesc cel mai des. Clasamentul a fost efectuat în funcție de numărul de voturi exprimate pentru fiecare aeroport. Acesta a avut loc la sfârșitul lunii septembrie și începutul lunii octombrie 2021. Respondenți au ales aeroportul românesc pe care îl folosesc cel mai des și l-au evaluat în materie de curățenie, aspect, semnalizare, amabilitatea personalului, accesibilitate, calitatea și prețurile parcărilor, magazinelor și restaurantelor disponibile.

Aeroportul din Bacău se află și el pe lista celor mai frecventate, la egalitate cu cel din Suceava, fiind ales tot de 3,8% dintre respondenți. Acesta are review-uri foarte bune pentru semnalizare; acesta a primit o notă medie de 9,4, cea mai mare dintre toate aeroporturile. Așadar, călătorii apreciază foarte mult indicațiile și marcajele eficiente și ușor de înțeles.

Aeroportul Internațional Bacău a primit note impresionante și pentru estetică – un scor de 9,2, aflat la mare distanță față de toate celelalte aeroporturi din listă. Și curățenia a primit cea mai mare medie dintre toate aeroporturile, cu un scor de 9,1.

În plus, acesta este apreciat și pentru o mulțime de rute directe low cost spre Marea Britanie, Italia și Spania, unele dintre cele mai solicitate destinații.

Respondenții au acordat note mai mici pentru prețurile facilităților (magazine, restaurante), însă au apreciat parcarea pentru spațiul suficient și prețurile satisfăcătoare.” noteaza ziare.com


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentInterviu cu presedintele Consiliului Judetean Bacau, Valentin Ivancea: „Ne vom lupta ca Guvernul sa reporneasca motoarele A13, oprite de USR la Transporturi”
Articolul urmatorDeputat Costel Dunava: “ Habarnismul lui Viziteu afectează grav interesele bacăuanilor”

2 comentarii

  1. Lipsesc in primul rand companiile. Aeroportul ar putea deservi cel putin 3-4 companii de zbor si cel putin 10 zboruri pe zi. Eu cred ca cel putin pana acum aeroportul este folosit la capacitate mica. Poate e covid-ul care creaza situatia asta, dar nu cred ca este doar el.

  2. Nu inteleg de ce nu l-au facut mai mare daca tot au facut aceasta investitie. Am fost in multe alte orase, chiar mai mici decat Bacaul care aveau Aeroporturi mult mai spatioase si mai eficiente. Avem la Bacau 4 benzi verificare a bagajelor insa nu se foloseste decat una deoarece nu e suficient personal.. ar fi multe de spus, dar daca tot au avut ocazia sa-l faca de la zero de ce nu s-au gandit la asta de la inceput..

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.