Student pentru trei zile la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău

0

În perioada 28-31 aprilie 2024, Liga Studențească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău a organizat evenimentul „Student pentru trei zile”, oferind elevilor din liceele din Bacău și din județele învecinate ocazia de a experimenta viața de student într-o manieră unică și captivantă.

La eveniment au fost selectați 60 de elevi, care pe parcursul celor 3 zile, au interacționat cu studenții și cadrele didactice, prin participarea la activități didactice, sportive, de creație, motivaționale, de dezvoltare personală sau recreative. 

„Ne bucurăm de participarea unui număr atât de mare de elevi  care au avut ocazia de a cunoaște ceea ce Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău le oferă studenților. Elevii au fost cazați în căminele universității, au servit masa la Restaurantul universității, au realizat activități pe baza sportivă, au vizitat biblioteca, postul de radio UNSR Bacău și postul Academic TV. De asemenea, prin participarea la activitățile didactice de la cele 5 facultăți, elevii și-au conturat mai bine opțiunile în ceea ce privește alegerea unui program de studiu de licență. Le mulțumim pentru participare, implicare activă și feed-back-ul acordat”, a declarat Alexandru CHETROIU, Președintele Ligii studențești. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.