Structurile MAI, pregatite de Young Festival : ”Toleranta zero la droguri”Astazi, la sediul Grupării de Jandarmi Mobilă „Al. cel Bun a avut loc o intalnire intre sefii de institutii din MAI. Acestia au stabilit planul de actiune pentru evenimentul ce va avea loc in acest weekend – Young Festival:


“Alături de colegii din conducerea structurilor MAI cu atribuții pe linia asigurării ordinii & siguranței publice am participat astăzi – la sediul” – la discuțiile privind planul de măsuri şi constituirea dispozitivului integrat de ordine publică cu prilejul festivalului „Young Island – Evolution”, ce va avea loc în municipiul Bacău, în perioada 22 – 24 iulie.

Planul de măsuri, dar mai ales natura activităților preventive pe linia asigurării ordinii publice au un caracter confidențial, însă vreau să evidențiez public consensul deplin al instituțiilor Ministerului Afacerilor Interne în privința combaterii consumului, deținerii sau distribuirii de substanțe interzise. Am decretat #ToleranțăZero față de flagelul stupefiantelor şi mă aştept ca organizatorul evenimentului, în acord cu angajamentele pe care şi le-a asumat în şedința de pregătire, să manifeste o atitudine similară.

Instituțiile MAI sunt parteneri loiali ai comunității pe care o servesc, inclusiv atunci când sunt organizate evenimente de acest tip, siguranța participanților la festival şi a băcăuanilor în ansamblu fiind #prioritară. Lucrătorii Jandarmeriei, IPJ, ISUJ Bacău, precum şi ai altor structuri cu atribuții în astfel de evenimente vor fi la treabă 24 din 24 pentru a asigura atingerea dezideratului enunțat mai sus.” a declarat Lucian Bogdanel – prefectul judetului Bacau


Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.