Street FOOD Festival revine in Bacau

Dupa 17 editii de succes, anul acesta turneul culinar va bucura 11 orase din Romania cu preparate exceptionale de street-food, cinema outdoor, muzica live si activitati pentru cei mici. Sub deviza „Explore a new world in 2018”, Street FOOD Festival invita gurmanzii la explorat in Timisoara, Oradea, Brasov, Sibiu, Arad, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacau, Galati, Iasi si Craiova.

Chef Foa, ambasadorul Street FOOD Festival se va intoarce in toate editiile cu celebra Foa’s Pastrami si intreaga sa echipa de la standul Stradale. In acest an el va bucura atat papilele gustative ale gurmanzilor cat si cunostintele gastronomice prin demonstratii si conferinte inspirationale pentru pasionatii de gatit in zona The Cooking Spot, conferinte asezonate si cu lansari de carte.

Street FOOD Festival este un concept de festival debutat in 2016 la Cluj-Napoca si continuat mai departe in alte 9 orase alaturi de parteneri de incredere si gurmanzi pofticiosi. In 2017 festivalul a bucurat peste 300.000 de persoane cu retete ingenioase si activitati recreative reusind sa cucereasca gusturile unei intregi tari. Revolutia street-food a avut un impact insemnat si la nivel de comunitate prin constientizarea nevoii de a-i ajuta pe cei defavorizati sau prin combaterea fenomenului de risipa alimentara.

„Ne e deja pofta sa pornim la drum. In 2017 v-am promis o revolutie street-food si cu ajutorul partenerilor si a tuturor sustinatorilor street-food am reusit. Va multumim ca aveti incredere in noi si va promitem ca in 2018 nu va vom dezamagi. Va invitam sa explorati alaturi de noi o noua lume in care mancarea buna si atmosfera relaxanta sunt la ordinea zilei. Ne vom plimba prin 11 orase alaturi de cei mai buni bucatari, trupe si artisti, activitati interesante pentru cei mari si cei mici si vom face calatorii culinare prin intreaga lume cu ajutorul unor retete absolut savuroase. Suntem nerabdatori sa va dezvaluim si mai multe surprize, dar pana atunci va lasam sa va antrenati apetitul…va garantam ca aveti nevoie.” – Nely Borza, Project Manager Street FOOD Festival

Lasa un comentariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here