Strazi botezate dupa numele rudelor Primarului din Prajesti

7

 

Foto : a1.ro
Foto : a1.ro

Edilul pedelist al localitatii Prajesti din judetul Bacau , Eugen Antica ,a decis sa boteze mai multe strazi din localitate , dupa neamurile sale pe care le considera personalitati. Peste 10 strazi din Prajesti vor avea numele neamurilor primarului Eugen Antica.

Strada pe care a locuit Petrache Antica , tatal primarului , va avea numele Petrache. Strada Regina , va fi strada unde a copilarit bunica primarului , pe care o chema Regina Antica.  Următoarele pe listă sunt strada Deleanu, numele bunicului matern şi strada Paulina care este numele soţiei şi a unei verişoare a edilului. Comuna va avea şi o stradă botezată Iancului, porecla altei verişoare.
Consilierii din Prajesti au fost de acord cu ideea primarului Antica. Un consilier chiar a adoptat masura primarului si va locui pe strada Frentisor , dupa numele sau Aurel Frentisor.

Nici fosta croitoreasa a satului nu va rămâne în anonimat. Maricica Biru, actual consilier local, va locui fix pe strada Croitoresei.

Nu este prima dată când Eugen Antica, primarul comunei Prăjeşti, atrage atenţia presei. Edilul este unul dintre cei acuzaţi că a dat mită pentru a trece Bacalaureatul. Procurorii spun că, în 2010, el a oferit conducerii şcolii din Podul Turcului suma de 2.000 de lei pentru a promova examenul cu brio. De altfel, primarul a recunoscut fapta dar a precizat că nu a fost vorba de mită. Banii ar fi fost oferiţi pentru „protocol”.

Eugen Antica a intrat în istoria comunei ca fiind edilul care a construit o Primărie decapotabilă, după modelul Luvru. Mai exact, geamurile se deschid precum petalele unei flori. Nu numai că primarul a şocat cu excentricitatea sa, dar Curtea de Conturi a concluzionat că devizul final al lucrării a fost umflat şi că bugetul local al comunei a fost prejudiciat cu peste 230.000 de lei.

Get Adobe Flash player

 

Sursa : antena3.ro


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

7 comentarii

  1. Atata scandal pentru niste strazi…Ce se intampla oameni buni, reactionati doar la lucruri lipsite de importanta???Atate lucruri nedrepte facute in tara asta, atatia tineri cu studii fara locuri de munca, fara locuinte si poate fara bani de mancare iar noi ripostam la astfel de lucruri! Nimeni nu spune nimic si nimeni nu face nimic dar ripostam la astfel de lucruri!!Trist…

  2. Nu cred ca se poate judeca un om atat de aspru pentru ca numele strazilor din comuna Prajesti poarta numele dupa rudele sale!!!Haide sa ne gandim cu totii cum in Romania de azi se fac foarte multe lucruri la nivel mult mai inalt si nimeni nu vede si nu aude nimic.Mi se pare jenant…!!!

  3. incredibil ce pot face unii. daca e primar poate sa schimbe orice vrea ? numeste strazi dupa rude..pedelistii astia se drogheaza ? ce e in capul lor ? chiar vor sa fie omorati de oameni ? nu se potolesc deloc…

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.