Strada Aeroportului, modernizata printr-un proiect comun derulat de Primaria si Consiliul Judetean Bacau

Strada Aeroportului din Municipiul Bacau va fi modernizata si redimensionata la 4 benzi de circulatie printr-un proiect ce va fi realizat in comun de Primarie si Consiliul Judetean, in cursul acestui an.

Dezvoltarea Aeroportului International „George Enescu” Bacau impunea regandirea infrastructurii rutiere adiacente. Modernizarea strazii Aeroportului are o valoare de peste 13 milioane lei (din care 10,85 milioane lei lucrarile propriu-zise de constructie).

Proiectarea este terminata, iar procedurile de expropriere sunt pe final, astfel incat licitatia pentru executia lucrarii va fi organizata in cel mai scurt timp.

„Parteneriatul administrativ pe care-l propun Consiliului Local reconfirma faptul ca, impreuna cu CJ Bacau, venim cu proiecte concrete pentru Bacau si bacauani.

Asocierea CL – CJ are o dubla semnificatie si motivatie:
1. aeroportul este un obiectiv de investitii aflat in portofoliul CJ, dar de importanta strategica pentru dezvoltarea Municipiului Bacau;
2. prin politica fiscal-bugetara promovata in 2018, Guvernul a privat Municipiul Bacau de o alocare importanta de bani din cotele defalcate, premisele fiind ca odata cu rectificarea bugetara ce se va opera la mijlocul anului acest „deficit” sa fie acoperit.

Multumesc Consiliului Judetean Bacau pentru implicarea in cadrul acestui proiect. Parteneriatul institutional arata ca PSD se tine de cuvant pe marile proiecte administrative.  a declarat primarul Bacaului, Cosmin Necula

Lasa un comentariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here