Stiri Politia Bacau – 9 Mai

0

Actiune in mediul rural in zona discotecilor pentru prevenirea infractiunilor cu violenta

Politisti au actionat, in noaptea de 07/08.05.2011, in zona discotecilor si barurilor cu program prelungit din comunele Barsanesti, Helegiu, Livezi, Berzunti si Sanduleni, pe linia prevenirii faptelor comise cu violenta.

in cadrul actiunii politistii au constat in flagrant 3 infractiuni si au aplicat 10 sanctiuni contraventionale.

Astfel, a fost identificata M. Manuela, de 32 ani, administrator al unei societati comerciale, care nu a luat masuri pentru asigurarea ordinii publice cu personal propriu sau specializat in localul discotecii din comuna Sanduleni. Totodata, unitatea nu poseda autorizatie pentru difuzare de muzica in scop ambiental.

in cauza s-a intocmit dosar penal.

A fost identificata M. Cristina, de 41 ani, administrator al unei societati comerciale, care nu a luat masuri pentru asigurarea ordinii publice cu personal propriu sau specializat de asigurare a ordinii si linistii publice, in localul barului situat in comuna Helegiu.

in cauza s-a intocmit dosar penal.

A depistat M. Ion, de 42 ani , care dupa inchiderea programului unui bar din comuna Helegiu a refuzat sa paraseasca localul la cererea indreptatita a personalului societatii. Cel in cauza a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 100 de lei.

Faptuitori depistati, prejudiciu recuperat

in urma investigatiilor efectuate, politistii i-au depistat la data de 07.05.2011, pe B. Vladut, de 19 ani, B. Sorin, de 24 ani si pe B. Pit, de 22 ani, suspectati de savarsirea unei infractiuni de furt calificat comisa in dauna partii vatamate T. Costache, de 76 ani, din comuna Scorteni.

Din cercetari s-a stabilit ca in noaptea de 05/06.05.2011, cei trei au patruns in curtea locuintei partii vatamate, de unde au sustras o moara metalica pentru tocat paie si un piston pompa injectie, in valoare totala de 200 lei . Prejudiciul a fost recuperat in totalitate.

in cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

La data de 08.05.2011 in jurul orei 01:30, Sectia 2 Politie Bacau a fost sesizata telefonic prin S.N.U.A.U. 112 , despre faptul ca un tanar sustrage bunuri dintr-un chiosc de ziare pe strada Energiei

in baza celor sesizate, la fata locului s-a deplasat patrula mixta de siguranta publica, care l-a identificat pe C. Ionut, de 24 de ani, care a recunoscut fapta comisa, precizand ca in jurul orei 01.20 in timp ce se afla pe strada Energiei a patruns in incinta chioscului pentru a sustrage bunuri.

in cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri

La data de 08.05.2011, in jurul orei 04.00, un echipaj de politie s-a deplasat in zona Tic-Tac din municipiul Bacau , unde l-au identificat pe R. Ciprian, de 34 ani. Din verificarile efectuate politistii au stabilit ca acesta, in timp ce se fala sub influenta bauturilor alcoolice, a provocat scandal si a agresat agentul de paza de la o unitate comerciala din zona.

in cauza s-a intocmit dosar penal, in care se efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.

Infractiuni la regimul circulatiei rutiere

La data de 08.05.2011, politistii l-au depistat in flagrant pe Sandel R., de 52 de ani, care conducea un autoturism pe strada Cpt Busila din Targu Ocna in timp ce se afla sub influenta batuturilor alcoolice. Conducatorul auto a fost insotit la Spitalul Onesti, unde i s-au recoltat probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. in cauza s-a intocmit dosar penal.

Tot sub influenta bauturilor alcoolice se afla si Stefan B., de 53 de ani din judetul Bacau. El a fost depistat la data de 08.05.2011, in jurul orei 18.00, in timp ce conducea un autoturism pe D.J.117, din comuna Berzunti, si avea o concentratie de 0,95 mg/l alcool pur in aerul expirat. Conducatorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. in cauza s-a intocmit dosar penal.

La data de 08.05.2011, in jurul orei 24.00, politistii l-au depistat in flagrant pe M. Gabriel, de 42 ani, din Bacau, care conducea un autoturism pe str.Izvoare din


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.