Stiri Politia Bacau – 20 mai

0

Suspecti de furt de cablu de telefonie depistati si retinuti

Postul de Politie Izvorul Berheciului a fost sesizat la data de 19.05.2011, în jurul orelor 00.30 prin S.N.U.A.U.112, de catre reprezentantii unei companii de telefonie despre faptul ca pe D.J.241 Izvoru Berheciului-Obîrsia, s-a declansat sistemul de alarma.

Politistii s-au deplasat în cel mai scurt timp la fata locului, si au observat pe DJ 241 un autoturism în apropierea caruia se aflau doua persoane, precum si cablul de telefonie taiat. Cele doua persoane au urcat în autoturism si au refuzat sa se opreasca la solicitarea politistului situatie în care acesta a executat foc de arma în plan vertical. Autoturismul si-a continuat deplasarea în viteza si a fost gasit abandonat în comuna Gaiceana.

In urma investigatiilor efectuate, cateva ore mai târziu în municipiul Bacau au fost depistati cei doi faptuitori: L. Cristian, de 21 de ani si L. Irinel, de 21 de ani, ambii din municipiul Bacau. Fata de cei doi tineri s-a luat masura retinerii pentru 24 de ore si vor fi prezentati Parchetului de pe lânga Judecatoria Bacau cu propunere de arestare preventiva, sub aspectul savârsirii infractiunii de furt calificat.

Material lemnos confiscat

Politistii din comuna Secuieni l-au depistat, la data de 19.05.2011, pe F. Ioan, de 50 de ani, din judetul Mures, care transporta cu o autoutilitara 336 bucati scândura esenta rasinoase, pentru care a prezentat un aviz de insotire secundar expirat.

S-a luat masura ridicarii materialului lemnos in vederea confiscarii.

Fata de F. Ioan s-a luat masura sanctionarii contraventionale cu amenda in suma de 2000 lei.

Cercetati pentru distrugere din culpa

La data de 20.05.2011, in jurul orelor 06.00, I. Constantin, de 33 ani, din judetul Neamt, în timp ce conducea o autoutilitara pe strada Izvoare catre strada Chimiei, din municipiul Bacau, pe fondul neadaptarii vitezei intr-o curba usoara la dreapta, a pierdut controlul volanului si a intrat in gardul unui imobil, pe care l-a distrus pe o lungime de aproximativ 13 metri. De asemenea, in urma evenimentului rutier a rezultat si avarierea unui bransament de alimentare cu gaz al unui imobil. În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de distrugere din culpa.

La data de 19.05.2011, in jurul orei 08:30, K. K., cetatean bulgar, în timp ce conducea un ansamblu format din autotractor si semiremorca pe strada Republicii din Bacau, pe fondul neadaptarii vitezei de deplasare, a parasit partea carosabila si a intrat in coliziune cu un stilp de iluminat public, care in cadere a fisurat o conducta de gaz si a avariat gardul unui imobil pe o lungime de 6 metri. Au fost sesizati reprezentantii companiei de distributie a gazului care au remediat conducta de gaz. In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de distrugere din culpa.

Dosar penal pentru vatamare corporala din culpa

La data de 19.05.2011, la sediul Politiei Municipiului Bacau s-a prezentat B. Maria, de 51 ani, din Bacau, care a sesizat faptul ca la data de 18.05.2011, în timp ce se afla în curtea Spitalului Judetean Bacau, a fost acrosata de un autovehicul specializat, condusa de L. Vasile.

Cea in cauza a primit îngrijiri medicale la Spitalul Judetean Bacau fara a ramâne internata. În cauza s-a întocmit dosar penal pentru savârsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.